6 Haziran 2014 Cuma

BABYSHOWER PARTİ OYUNLARI

Süt iç! 
Malzemeler: Yeterli sayıda biberon ve süt.
Oyun: Biberonlar sütle doldurularak masaya yerleştirilir. Herkes masanın çevresinde diz çökerek dizilir ve ellerini arkadan birleştirir. ‘Başla’ denildiğinde biberonları ağızlarıyla alıp, başlarını yukarı dikerek içmeye başlarlar. Biberonu düşüren ya da ellerini birbirinden ayıranlar oyun dışı olur. Sütü en kısa sürede bitiren oyunu kazanır. 
Sonuç: Bol bol kahkaha!
Mamayı tahmin et! 
Malzemeler: Milupa kavanoz mamaları, kağıt ve kalem. 
Oyun: Kavanozların etrafı, üzeri okunamayacak şekilde kağıtla kaplanır ve hepsine birer numara verilir. Hangi numarada ne içerik olduğunu sadece hakem bilir! Kavanozlar elden ele, koklayarak ve tadarak gezer. Herkes hangi numarada ne içerik olduğunu not alır. Tüm kavanozlar bitince içindekiler açıklanır. En çok kavanozu doğru bilen oyunu kazanır. 
Sonuç: Bol bol kahkaha! Ayrıca bebeğinizin mamalarıyla da önceden tanışmış olursunuz.
Anne karnını tahmin et! 
Malzemeler: İp ve makas.
Oyun: Herkes karnınızın çapının ne kadar olduğunu tahmin edip, o uzunlukta bir parça ip keser. Herkes kestiğinde, ipleri birer birer karın çevrenizde ölçerler. (Genellikle ipler o kadar büyük kesilir ki kesen kişi şaşırır, anne de karnını daha büyük hissetmeye başlar.) En çok yaklaşan oyunu kazanır.
Sonuç: Bol bol kahkaha!
Bebeği çiz!
Malzemeler: Herkese birer kitap, kağıt ve kalem. 
Oyun: Herkes kitabını başının üzerine ve onun da üzerine kağıdını koyar. Bebeğin resmini, başının üzerindeki kağıda 1 dakika içinde çizer. Sonra resimler yan yana dizilir ve oylamayla en güzel resim seçilir. 
Sonuç: Bebeğinizin en güzel sürrealist karikatürleri onu bekliyor!
Onlar da bebektiler 
Malzemeler: Dostlarınızın yanında getirdiği bebeklik resimleri, kağıt ve kalem. 
Oyun: Bebeklik resimleri yan yana dizilerek numaralandırılır. Herkes hangi bebeğin, kim olduğunu kendi kağıdına yazar. En çok sayıda doğru bilmiş olan oyunu kazanır!
Sonuç: Bol bol kahkaha!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder