26 Haziran 2012 Salı

Bu yazın en çok okunacak dergisi “Huggies Little Swimmers Summer Mag” Kapak Bebeğini Arıyor!


Huggies Little Swimmers.jpg

Huggies Little Swimmers bu yaza özel fotoğraflardan oluşan bir dergi hazırlıyor. Ve derginin yıldızları Facebook sayfasında yapılacak bir oylamayla belirleniyor. Siz de 30 Temmuz’a kadar, bebeğinizin fotoğrafını Huggies Türkiye Facebook sayfasındaki “Little Swimmers Summer Mag” uygulamasına yükleyin, “Bebeğim ve Biz” dergisinin kapağında ya da içerisinde basılacak olan “Summer Mag”de, sizin bebeğiniz yer alsın.

Yaz mevsiminin tadını çıkaran bebeklerin keyfine diyecek yok. Kimi sudan çıkmıyor, kimi kumdan kale yapıyor, kimi gölgede dinleniyor ya da güneş banyosunun keyfine varıyor. Ve en renkli fotoğraflar hep bu anlarda çekiliyor. Huggies Little Swimmers bu fotoğraflarıLittle Swimmers Summer Mag dergisinde biraraya getiriyor. Bebek dünyasından en yeni haberleri, bebek jimnastiği, modası, bakım önerileri ve dahasını içerecek “Huggies Little Swimmers Summer Mag”de ve hatta kapağında bebeğinizin yer alması için Facebook’ta Huggies Türkiye sayfasındaki “Little Swimmers Summer Mag” yarışmasına katılmanız yeterli. “Huggies Little Swimmers Summer Mag” yıllarca saklanacak harika bir 2012 yaz dergisi olacak.

30 Temmuz’a kadar Facebook’taki Huggies Türkiye “Little Swimmers Summer Mag” uygulamasına fotoğraf yükleyerek, bebeğinizin fotoğrafının basılacak dergide yer alma şansını yakalayabilirsiniz. Uygulamada tam 8 farklı kategori var; sudan çıkmayanlar; plajın en yakışıklısı; plajın en güzeli; kumdan kale yapanlar; gölgede takılanlar; gözlüksüz çıkmayanlar; şapkasız çıkmayanlar ve güneş banyosu yapanlar.

Facebook’a yüklenen yaz konseptli fotoğraflar derginin farklı kategorilerdeki sayfalarına yerleştirilmiş şekilde paylaşılarak beğenileri toplayacak. En fazla beğenilen fotoğraf o kategorinin birincisi olacak ve derginin içerisinde yer alacakÖzel jüri tarafından seçilecek bir fotoğraf ise “Little Swimmers Summer Mag”in kapağını süsleyecek.  Yapılacak olan oylamalara göre ayrıca, her hafta en çok oy alan 10 kullanıcı Huggies Little Swimmers Mayo Bebek Bezi kazanacak.

Huggies Little Swimmers, yaz boyunca annelerin yardımcısı, bebeklerin suda arkadaşı. Suyu geçirmeyen dış yüzeyi ve özel yapısı ile normal bebek bezleri gibi ıslandığında şişmeyen, koruyucu bariyerleri ile sızdırmayan Huggies Little Swimmers bu yaza da imzasını atıyor… Huggies Little Swimmers’ın 7 kg’dan büyük bebekler için 3 ayrı boyu var.