21 Ağustos 2009 Cuma

LANSİNOH GÖĞÜS KREMİ




Lansinoh , ağrılı meme ucunun en yaygın sebebi olan emzirme pozisyonu ve kavrama tekniklerinin yanı sıra ağrıyan ve çatlamış meme uçlarının tedavisine yardımcı olmak için özel olarak geliştirilmiş dünyanın en saf lanolinidir.
Lansinoh Lanolin nasıl etki eder?

Lansinoh Lanolin nemle yara tedavisi prensibi ile etki eder. Yapılan çalışmalara göre nemle yara tedavisi ağrılı ve çatlamış meme ucunda rahatlama sağlayarak yara oluşmasını engelleyip iyileşmeyi hızlandırır.

Nemle yara tedavisinin bir diğer faydası da ağrıyı hızla rahatlatıp, bu rahatsızlığı yaşayan anneye acil destek sağlaması

Kullanım Kılavuzu
Temiz ellerinizle bir parça Lansinoh kremi parmaklarınızın arasında yumuşatın ve her emzirmeden sonra veya gerektikçe tüm göğüs ucu çevresine uygulayın. Lansinoh Lanolinin emzirmeden önce silinmesine gerek yoktur.

Rahatlığınız için veya hassas göğüs ucunu korumak için Lansinoh'u banyo öncesi de uygulayabilirsiniz.

Lansinoh ağrılı göğüs ucuna engel olan diğer yöntemler ile birlikte kullanılmalıdır. Bununla ilgili diğer faydalı makaleleri de okuyabilirisiniz.

Eğer ağrınız Lansinoh’u uyguladıktan sonraki 24 saat içinde hafiflemezse ve probleminiz devam ederse bir sağlık profesyoneline danışmanız gerekir.

Lansinoh Lanolin, mantar veya bakteriyel enfeksiyon sebebi ile ağrıyan meme ucunun tedavisinde tek başına yeterli değildir.

%100 saf Lansinoh lanolin çatlamış diğer cilt problemleri için de kullanılabilir. Bozulmamış cilt yapısı enfeksiyona karşı en iyi bariyeridir, lansinoh krem çatlamadan oluşan kuruluğu önleyerek, sağlıklı bir cilt sağlar, ayrıca bazı ikincil enfeksiyon riskini de önler.
KAYNAK: WWW.LANSİNOH.COM.TR