21 Kasım 2013 Perşembe

29 KASIM CUMA GÜNÜ TÜP BEBEK ANNEKLERİYLE OLAN TOPLANTIMIZA HERKES DAVETLİ!!!

Ben Doğuma hazırlık ve Bebek eğitimlerimin yanı sıra İstanbul Florence Nighitngale hastanesi Tüp bebek Bölümünde Tüp bebek koordinatörü olarak görev yapmaktayım.
Birimimizde  anne olmak isteyenler için acaba nasıl bir şey yapabiliriz diye düşündük. Amerika 'da varolan bir girişimden yola çıkarak Tüp bebek tedavisi olan , olması gereken veya tüp bebekle bebek sahibi olmuş annelerin bir araya geldiği, dertleştiği, deneyimlerini paylaştığı bir toplantı olacak..Bu toplantılar her ay bir kere olacak ve ücretsiz. Katılanlar isterlerse hocalarımızla tamamen ücretsiz danışmanlık da alabilecekler.
Eğer siz de Tüp Bebek tedavisi olacak, kötü deneyimleri olan ya da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olduysanız 29 Kasım 2013 tarihinde saat 11:00-12:30 arasında olacak toplantımıza herkedsi bekleriz.


Toplantı yeri: İstanbul Florence Nightingale Hastanesi Tüp bebek Bölümü

 Hastanenin adresi: Abide-i Hürriyet Cd. No:166 kat: -2 Şişli

Bölümümüzün telefon numarası: 0212 375 64 90


Katılmak isterseniz ertugrul.esra@gmail.com e-mail atabilirsiniz.

NURSİNGLİGHT'I ÇOK BEĞENDİM:))



Pinterestte dolaşırken karşılaştım. İlk gördüğümde emerken bebeğin acaba dikkati dağılır mı diye düşünürken, gece emzirmelerimi hatırladım. Işığı yakmadan işlerimi halletmek isterken yaşadıklarım aklıma geldi. Sonrasında internette birazcık araştırdığımda www.nursinglight.com adlı bir sitesinin olduğunu gördüm.
Bu minik yaka iğnesi şeklindeki lambanın bir fonksiyonu da titreşimli alarmının olmasıymış. Düşünsenize gece emzirirken uyuyakalmışızdır kaç kere..Bu lambanın alarmını ayarladığınızda saati geldiğinde titreyerek, bizi uyandırıyor. Şimdilik Türkiye 'de yok..
Amazondan alınabiliniyor.
Olsa ne güzel olurdu değil mi?