4 Aralık 2013 Çarşamba

4. Gün: Kafanızdan bir karakter atın ve onun hikayesini yazın. #blogfırtınası





Bir kadın düşünün, her şeye yeten, her zaman mutlu, umutlu, sevgi dolu.. Bir o kadar da enerjik. Hiç yorulmayan, çok çalışan ve bir o kadar da eğlenmesini bilen. Bakımlı, çocuklarına ve eşine zaman ayıran , kendini önemseyen güçlü bir kadın...
Ben öyle bir kadın olmak isterdim. Enerjimin hiç bitmediği, sonsuza kadar yorulmayan. Sürekli pozitif düşünen. Çok zor sanırım bu benim için. Ama o kadın için hiç de zor değil.
Dünyaya baktığı pencere o kadar güzel ki.. İnsanlar ona yardımcı ve destek. Bu nedenle de enerjisi bitmiyor. Etrafındaki arkadaşları onu başarıları nedeniyle kutluyor, öne çıkarırken kimse arkasından kuyusunu kazmıyor..
İnsanlara 100 puan vererek başlıyor.Zamanla puanını düşürüyor.
Benim hayattaki 19 yıllık çalışma hayatımda hiç bu kadar iyi niyetli insanlarla karşılaşmamamdan dolayı genelde tebdirliğim. Böyle olmak istemiyorum ama. Karşımdakine sonsuz güven içinde olmak istiyorum. Sanırım hayatta sonsuz güvendiğim 1-2 kişi var-yok:((
Bu kadının şansı arkadaşları, çok sevdiği gibi hep destek..

Keşke....

Sizce bu kadın gerçek mi??

MOM-Z 2013 DE BENDE VARIM!!!







Geçen sen ilkine izleyici olarak katıldığım MOM_Z de bu sene hem blogger hem de konuşmacı olarak bulunacağım. Bu benim için çok çok önemli olacak.
Anne -bebek ürünleri satan firmalarla annelerin bir arada olabileceği önemli bir platform. Bunun için bence Fikirannesi'ne çok teşekkür etmek gerekir.

Mom-z nedir? Diye sorarsanız bir tıkla tüm detayları kendi ağızlarından öğrenebilirsiniz.

http://www.mom-z.com/

http://www.mom-z.com/mom-z-summit-2013-11-aralik-2013-carsamba-avent-anne-baba-okulu-programi/
 
 
 
Eğer sizde gelmek isterseniz ;
 
Programların linkleri




Ben Anne & Baba okulunda konuşmacı olacağım. Doğum sonrası Bebek konusunu anlatacağım. Bebek bakımı hakkında önemli püf noktalarını paylaşacağım.Hamileler ve yeni anneler için paylaşacaklarım çok işlerine yarayabilir.

Ban da Mom-z de olma şansı tanıyan tüm Fikirannesi ekibine ayrıca çok çok teşekkür ederim:))

Gelirseniz görüşüp, tanışmak dileğiyle:))

3. Gün: Dünyada istediğiniz bir yere gidebilecek olsanız nereyi seçerdiniz, düşünün. Oradaki deneyiminizi yazın. #blogfırtınası



Dünyanın neresinde olsam diye düşündüğümde hemen aklıma oğlum ve eşimle birlikte sahil de bir yer aklıma geliyor. Ama mekan olarak şurası diyemiyorum.
Hastanenin yoğunluğu, her günkü trafikten uzak olmak bile şu an için yeterli. Bu yerin sıcak, eğlenceli ve deniz kenarında olması yeterli. Yanımda sevdiğim iki adam:))



Denizi ve sahili kum olsun, denizi de ne sıcak ne soğuk..

Vallahi şu an için o kadar iyi olurdu ki:))

Güzel yemekler, içecekler olsun.. yanımızda sevdiğimiz arkadaşlarımızda olursa ne muhteşem olur:))
Böyle yazdıkça hemen yaz için plan yapmak istiyorum. Altan'ı arıyorum hemen. Şu an hayal etiğim gibi bir yer bulmamız gerek..