27 Şubat 2012 Pazartesi

Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

Bana en çok Pembe VAIO yakışıyor!

Ünlü moda ikonu Ece Sükan, Sony VAIO için ilginç bir işe imza attı. Blogların renkli dünyası ile Sony VAIO'nun renkli dünyasını birleştiren Ece Sükan, birçok blog gibi benim blogumu da inceledi ve yakışacak olan rengi belirledi. Ece Sükan, blog içeriği, tasarımı, duruşuna göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana Pembe VAIO'yu seçti.

Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin...


sony-vaio
Bir bumads advertorial içeriğidir.

Anne Sütü ve Emzirme Hakkında danışanlarım...

Anne sütü ve Emzirme ile ilgili oturumlar yapmaya başlayalı,kursuma katılan annelerimizin yanısıra email ve telefon yoluyla da ulaşan bir çok anne oldu. Ben de onlarla değişik deneyimlere sahip oluyorum.Hatta ev ziyareti bile yaptım. Buradan da sizlerle bunu paylaşmıştım.
Bana danısan annelerimizin çoğunda gördüğüm şey, endişe!!!

Yeni bir bebek dünyaya gelmek üzereyken ya da geldiğinde nasıl emzireceğim,sütüm yeterli mi? gibi düşünceler annelerin kafalarında dolaşıyor.Bu gibi durumlarda önceden bilgi sahibi olmak, başına neler gelecek ve bu durumlarda neler yapmalıyım? mı bilen annelerin işi bir parça daha kolay oluyor.
Benim de Anne sütü Ve Emzirme ile ilgili kurs programımı hazırlamamdaki amaç da buydu. İyi ki böyle bir program hazırlamışım diyorum şimdi. Annelerle sadece konuşmak bile bazen yeterli olabiliyor.

Emzirme ile ilgili hazırladığım el kitapçığında da bundan bahsettim. Benim verdiğim danışmanlıkla annelere kendilerine güvenmeyi, anne sütü vermek için olan isteklerinin ne kadar önemli olduğunu onlara farkettirmek.
Yaptığım ev ziyaretin de de telefonla konuştuğum annelerde de bunu gördüm.Tabii ki teknik bilgiler de çok önemli Bazen bebeği tutuşuna destek olmak bile yeterli olabiliyor.Ne kadar emmesi gerekir, sütüm yetiyor mu?anne sütümü nasıl arttırmalıyım? doğru bebeğim mememi aldı? gibi bir sürü sorunun cevabını bu oturumlarda paylaşıyoruz. Bu eğitimlerin doğum öncesindeki yararı anne bebeğini kucağına aldığında endişesi daha az oluyor. Eğitim aldım, ben bunu biliyorum diyor kendisine. Yani kendine güveniyor...

Lütfen kendinize inanın ve anne sütü vermek için istekli olun!!! Ondan sonra herşey en kısa sürede yoluna giracaktir.

Anne sütü ve Emzirme ile ilgili merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz. İster bloğuma yorum bırakın, isterseniz ertugrul.esra@gmail.com bana email atın...