16 Eylül 2012 Pazar

ÇOCUKLARA VERİLEBİLECEK EN DEĞERLİ HEDİYE, ONLARLA BİRLİKTE ZAMANI PAYLAŞMAKTIR.


edukids-logo-YENI.jpgedukids tüm ürünler.jpg

EDUKIDS Eğitici Oyun Kartları ile çocuklar eğlenirken öğreniyor.
Dünyanın hemen her yerinde eğitici oyun kartları (flashcards) çocukların yaratıcılığını ve gelişimini desteklemek amacıyla en başta tercih edilen oyun ve oyuncaklar arasında gösteriliyor.

Edukids Eğitici Oyun Kartları 0- 6 yaş grubu çocukları için konusunda uzman pedagog ve eğitimcilerin katkılarıyla tasarlanmış olup Türkiye’de üretilmiştir. Edukids, çocuklar için en değerli hediyenin onlarla birlikte ‘zamanı paylaşmak’ düşüncesiyle içimizden bir annenin emeğiyle ortaya çıkmıştır.

Edukids’in Doğuş Hikayesi :
Bir anne, 2 yaşındaki kızı için yaşına uygun oyunlar ararken flashcards yani eğitici oyun kartlarıyla tanışır ve ‘girişimci annelik’’ macerası başlamış olur. ‘Puzzle ile eğitici kartlar birleşse nasıl olur?’ diye düşünen anne Nuran GÜR’ün titiz çalışmaları sayesinde Ekim 2010′da EDUKIDS tüm seçkin kitabevlerinde yerini aldı.

ZIT KAVRAMLAR, ALFABE İLE KELİMELER, ŞEKİLLERLE RENKLER VE HAYVANLAR, SAYILARLA EŞLEŞTİRME, ENGLISH FLASH CARDS, HİKAYELİ YAPBOZ ve BEBEĞİMİN İLK OYUN KARTLARI ile YEDİ farklı oyunla; konusuyla hem eğlenceli hem eğitici, kalitesiyle uzun süreli oyun arkadaşı olarak, çocuklar ve ailelerle buluşmak için özenle tasarlandı.
Edukids D&R,Remzi,Nezih,İnkılap,Dost,İyi Cüceler,Düşevi,Tırtıl Kids, Kipitap ile anne&bebek sanal marketlerinde.
Aklınızda bulunsun, çocuklar için en etkili ve eğlenceli öğrenme yolu 'OYUN' dur...