3 Mart 2013 Pazar

GEÇTİĞİMİZ PERŞEMBE GÜNÜ KANAL 7 DEYDİM!!!


Hayatın İçinden         






Geçtiğimiz hafta gerçekten çok hızlı geçti. Perşembe günü de Kanal 7 de Hayatın İçinden adlı İkbal Gürpınar'ın programındaydım. Misafirperver ve güler yüzlü çalışanlarıyla hoş bir canlı yayın çekimi oldu..
 Programın videoları:






http://www.youtube.com/watch?v=qiMa-4JSt-A&feature=youtu.be


http://www.youtube.com/watch?v=nx1Z5ZtyX58&feature=youtu.be


Programda;yeni doğan bakımında yardımcı olacak faydalı bilgiler verildi.'bebek nasıl yıkanır? Banyo sonrasında bebek bakımı nasıl yapılmalıdır? Bebeğin gaz problemini gidermek için ne yapmak gerekir? Bebek masajı nedir? Bu masajla bebeklerde uykusuzluk ve huzursuzluk giderilir mi?' sorularını canlı yayında cevaplamaya çalıştım:))


2 MART'DA DOĞUMA HAZIRLIK KURSUM BAŞLADI: İLK HAFTA DOĞUM





Bu haftaki eğitimimizin konusu; DOĞUM'du. Eni boyuna konuştuk. Nasıl olduğu, nefes teknikleri, gevşeme teknikleri ve bazı riütüllerden de bahsedildi. Bu haftaki eğitimime Hamile yogası yapan arkadaşım Çiğdem İnan da katıldı.


Dersin sonunda her anne-baba doğum planı çıkarabilmesini kolaylaştıracak dosya da verildi. Tüm ders boyunca bu plan üstünde konuşuldu. Gerçekten doğum öncesinde bir planlama yapmak işimizi gerçekten çok kolaylaştıracağı gibi ne yapabileceğimizi bilmek de o andaki heyecanımızı yenmemize yardımcı olacaktır.
Bu hafta ise Anne sütü ve Emzirme konusunu konuşacağız.