25 Mayıs 2011 Çarşamba

BURCU HANIM İLE BAHAR TEMİZLİĞİ ...

Geçen haftalarda Onur Bey 'in bana gelen emailinden sonra işten kesinlikle izin alıp, bu etkinliğe katılmalıyım diye düşünmüştüm. Fakat her zaman mümkün olamıyordu benim,işten izin almam. Gerçekten çok yoğunuz ,çünkü.. Şansıma dün gerçekten çok rahat olduğumuz bir gündü ve ben saat 11 de İstinye Park da Hilside'dım..
Oraya giderken hangi blogcular olacak ? , gerçekten merak ediyordum ki.. Sanal olarak tanıdığım ve bloglarını takip ettiğim blogger arkadaşlarımla da oradaydı..
Yeşim Mutlublogcuanne ElifAnneysen.com PınarEvaDevletşah,    önceanneyim.com ÖzgeAvent annesi Müge ..

(fotoğraf yeşimmutlu.com dan alıntıdır. teşekkürler:)))

Philphs Avent , çok güzel bir etkinlik hazırlamıştı. Mekan olarak seçilen yer ve misafirperverliklerine diyecek yok.. Herşey çok özenle hazırlanmıştı. Zaten eğitimlerimde ve oğlum Altuğ için seçtiğim Avent ürünlerinden memnun olmam ve markaya kendimi yakın hissetmem bu etkinliğe gelmem de çok etkiliydi. Ben uzun zamandır, neredeyse doğumdan beri kendim tek başına birsey yapmadığımı anladım, burada..


Avent Pazarlama Müdürü Ayşen Hanım çok içten ve samimi bir başlangıç yaptı. İlk gösterdikleri slayt nefisti. Çok güzel bebekler seçmişler ve özellikle anne ile ilgili olan iki slaytta bayıldım, doğrusu..
Sonra hiç sıkmadan ürünlerden bahsedildi. Bizlerede soru sorma imkanı verdi. Ve anneler çok güzel sorular sordular. Ayşen Hanım ayrıca başlattıkları bir yarışmadan bahsetti.''Anneler Tavsiye Ediyor''   Sizde Avent ürünlerinden kullnıyor ve memnunsanız buradan tavsiye edebilrisiniz..





Özellkile pompadan bahsedildi.Ve pompanın , diğer Avent via kaplarıyla ,biberonlarıyla  ve bardaklarıyla nasıl uyumlu olduğu , hepsinin birbirine bağlantısı olduğu bahsedildi. Bu da çok önemli bir konu.. Aldığınız bir ürün diğer ürünlerinizle uyumlu olması çok güzel:))

Avent'in  Satış sonrası hizmetlere verdiği önemden konuşuldu. Bu benim de deneyimlediğim ve memnun kaldığım bir hizmetti..


Ayşen hanımdan sonra benim çok yararlandığım, Burcu Yalman ile Bahar Temizliği çalışması yapıldı.Bu çalışmanın sonunda hergün yaptığımız to do list 'lerden ,olmuş olanları takdir etmeyi hep kaçırdığımı öğrendim. Herzaman to do listim vardır benim.. Ama gerçekten bu listeler de gerçekleştirdiklerim  için kendimi ne kadar takdir ediyordum??

Burcu Hanım, çok tatlı ve zarif bir bayan.. Bizlere tüm kimliklerimiz kapının dışında bırakarak orada olmamızı rica ederek başladı. Sonra yakalarımız isimlerimiz ve ismimizin baş harfiyle kendimizi tanıtan bir kelime yazmamızı istedi. Ben de aklıma ilk gelen Enerji kelimesini yazdım.Çabucak yorulamdığım, sürekli enerjimin yüksekte olmasından dolayı bu kelime beni tarif edebiliyordu.
Sonra herkes birbiriyle eşleşti. Ben Burcu hanımla eş oldum. Hayatta bizi en mutlu eden olayı anlatarak , karşılıklı notlar tuttuk.  Burcu Hanımın benim için yazdıklarından İnançlı, yaşam sevinci olan ve duygusalı seçtim. Bu 3 özellik gerçekten de beni tarif ediyordu.
Sonra ise hayatta ruh halimize göre hep yapmak ile ilgili planlarımızın olduğunu ve bunları yaşamdaki deneyimlerimiz, bulunduğumuz ortamın .. bunu etkilediğini söyledi. Esasında olmak olayını hep atladığımız anlattı, Burcu Hanım . verdiği örnek çok hoşuma gitti. Bir bebeği düşünün yürümek için nasıl çaba sarfettiğini,düşsede kalkıp tekrar yürümek için çaba sarfediyor. İşte bizler büyüdükçe, deneyimlerimiz , yaşadıklarımız arttıkça yapmayı öğreniyor ve olmayı es geçiyoruz. Bunun için de güzel bir çalışma yaptık. Sonunda resimler çizdik..Ve ben kendime zaman ayırmam gerektiğini, dönem dönem özüme dönmeye , kendime dönmeye ihitiyacım olduğunun farkına vardım..

Etkinliğimiz bittiğinde çok güzel bir hediye ile de bizleri uğurladılar. Dün gerçekten çok şeyler öğrendiğim, farkındalığımın arttığı ve çok eğlendiğim bir gün oldu. O nedenle beni davet ettikleri için Philpihs Avent' tekrar teşekkür ederim:)))