21 Eylül 2011 Çarşamba

YENİ BİR SİTE: www.petitsomething.com

Bugün aldığım emaille bu siteyle tanıştım. http://www.petitsomething.com/ 

Çok güzel ve resimlerden de anlayabileceğiniz gibi yumuşacık ürünler var, bebeklerimiz, çocuklarımız için.. Oyuncaklar, patikler, tekstiller..



Ben oğlum Altuğ için yukarıdaki robotu çok beğendim.En kısa zaman da da sipariş vereceğim. Ayrıca battaniyeleri de çok güzel.Tulumlar da çok şirin..Patikler de önümüz kış, çok kullanışlı, bebeklerin,izin ayaklarını sıcacık tutar..Daha detaylı bilgi için,

Tasarımları Sertan Özalt ve Bilge kalfa'a ait.. Gerçekten çok yaratıcılar.

Beğendiklerinizi  Beymen Kids ve Billstore'lardan alabildiğiniz gibi, internetten de sipariş verebiliyorsunuz.
İnternetten sipariş vermek için,
petitsomething.gmail.com   email atabilirisniz.

ALTUĞ PARTİDE!!!

Dün çok güzel bir gündü.. Altuğ ile birlikte emziren anneler grubundan ve bloglarından tanıdığım annelerle beraberdik. Avent annesi Müge ve Berrin'in hazırladığı ve Avent'in de sponsor olduğu bir partiydi. Çok eğlendik. bazı anneler hep toplanıyorlarken onları bloglarından takip ediyordum. Ama bu sefer ki toplantı da çalışan anneler de  düşünülmüş. Saat 17:30 da başladı ve Bostancı da İzci Anaokulndaydı.



Bizim eve de çok yakın olduğu için rahat rahat katılabildik. Altuğ anaokulundan içeri girer-girmez biraz gerildi. Sanırım daha önceki anaokulu deneyiminden dolayı. Çocuğum biraz korktu. Ben onu kucağıma alarak , burada parti olduğunu ve beraber buradayız dediğimde kısa sürede uyum sağladı. Ama ben üzüldüm. Durup-duruken gerginlik yaratmış olduk. Neyse buradan da şunu anladım: Altuğ'uyu bir daha okula gönderdiğimde ebeveynle kabul edene gönderip, sonra sonra alıştıracağım..







partinin sonuna doğru pasta kestik. Ardından Avent'in bebekler için hediye göbnderdiği tabak ve kaşık-çatalımız aldık. Bunun için de Avent'e çok teşekkürler.Altuğ bu tabak ve kaşık-çatalı çok sevdi. Hemen orada açıp , kullandık bile.. O tabak uğruna akşam evde de rahat rahat meyvesini yedi.
Bana da bu değişiklik iyi geldi. Altuğ ve ben ,Müge ve Berrin'e , partinin hazırlığında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bir daha buluşmak da çok isteriz...