30 Temmuz 2013 Salı

Türkiye’nin “İlk” tam kapsamlı Hamile Rehberi “Kırk Hafta” çıktı!



“Kırk Hafta” akıllı telefon ve tabletlerde indirilebilen, hamilelerin elinin altındaki ilk “dinamik” rehber; Chicco’dan 10TL hediye ile geliyor!


Hamilelerin hayatını kolaylaştıran, Türkiye’nin ilk tam kapsamlı mobil hamilelik rehberi, “Kırk Hafta” iPhone ve android akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden kullanıcılara sunuldu. Rehber, kırk haftalık kritik hamilelik boyunca anne adaylarına hem para kazandırıyor hem zaman kazandırıyor hem de hamileliklerini kolaylaştırıyor.

Sağlık, alışveriş, planlama ve takip ana başlıkları altında 500’den fazla konu başlığında, kendi içinde arama motoru sunan “Kırk Hafta” hamilelere özel indirimleri haber veriyor, bütçeleri tutuyor, özel kampanyaları sunuyor ve, tüm kullanıcılara verdiği Chicco’dan 10TL hediye ile ilk günden tasarruf ettirmeye başlıyor.

“Kırk Hafta”, çok farklı alanlarda birçok kritik bilgiyi öğrenip karşılaştırmak için yeterince vakti olmayan hamilelere hazır çözümler sunarak zaman kazandırıyor. Hiç bir yerde bulunmayan tam kapsamlı hamile alışveriş listesi rehberle yüklü olarak geliyor.

Hamilelerin henüz bilmediklerinizi onlar sormadan haber veren “Kırk Hafta”da, araştırma ekibinin sunduğu bilgilerle birlikte, her konu başlığı altında diğer hamilelerin de deneyimlerini paylaşıyor. SGK’ya ne bildirimi yapılması gerektiğinden, biberon seçiminin bebeğinizin nasıl gaz sancısı çekmesine sebep olacağına kadar yüzlerce detayı kullanıcılarına sunan rehber, burçlardan, ünlü hamilelerden de haberler vererek, hamileliği keyifli hale getiriyor.

Hamileler için bebek tekme sayacı, foto arşivleme, kilo takip gibi Türkiye’de ilk kez sunulan uygulamaların da yer aldığı rehber, Karina Teknoloji tarafından “Kırk Hafta” ismiyle Apple Store ve Google Play Store’dan lansmana özel %50 fiyat avantajıyla 5.49 TL karşılığında indirilebiliyor.