23 Eylül 2014 Salı

MasterCard E-Fest online alışveriş festivali başlıyor!

Bizim için alışveriş deyince akan sular durur. İşte biz alışveriş severler için de yılın en güzel zamanı geldi!

Yoğun tempo ve günlük koşuşturma içerisinde sıklıkla kendimi zamansızlıktan yakınırken buluyorum. Bu nedenle markaların sağladığı online alışveriş imkanı benim için hayat kurtarıyor. 

Türkiye’nin ilk online alışveriş festivali MasterCard E-Fest, bu sene, yani dördüncü yılında, MasterCard tarafından 22 - 29 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor. 

MasterCard E-Fest, benim gibi online alışveriş tutkunlarına sayısız avantaj sunuyor. MasterCard kullanıcılarını, Türkiye’nin önde gelen online alışveriş sitelerinde %50’ye varan indirimler, alışverişlerinde sürpriz hediyeler, ücretsiz kargo hizmetleri ve indirim çekleri gibi zengin fırsatlar bekliyor.

MasterCard E-Fest indirim ve avantajlarından faydalanmak istiyorsanız, 22 – 29 Eylül tarihleri arasında www.mastercarde-fest.com sitesini ziyaret ederek festivale dahil olan online alışveriş sitelerinden MasterCard ve Maestro logolu kartlarınızı kullanarak alışveriş yapabilirsiniz.

MasterCard E-Fest, anne-bebek ürünlerinden elektroniğe, mobilya-dekorasyondan  seyahat hizmetlerine ve giyim-aksesuar-güzelliğe kadar birçok ihtiyaca yönelik marka ve ürünü, internet üzerinde bir araya getiriyor. Avantajlı alışveriş imkanı sunan online alışveriş sitelerinin arasında neler mi var; 

1v1y, Adil Işık, Anne Lütfen, AVIS, Banana Republic, Beymen, Bonubon, Bonvagon, Boyner, Columbia, Converse, En Moda, E-reyon, Evmanya, GAP, Genpa, Hızlıal, Kiğılı, Kitap Yurdu, Koçtaş, La Senza, Lidyana, Lokum.com, Lukapu, Morhipo, Mudo, Mustang, Occasion, Park Bravo, Saat&Saat, Sigortam.net, TeknoSA, Tekzen, Unnado...

MasterCard E-Fest’in detaylarına www.mastercarde-fest.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir.