12 Ekim 2011 Çarşamba

UNNADO.COM’DAN YUMUŞACIK PELUŞLAR!

Unnadó.com’da bebeğinizi sıcacık ve yumuşacık hissedeceği NICI markalı peluş oyuncaklar çok avantajlı fiyatlarla…
Türkiye’nin anne bebek ve çocuklara yönelik ilk alışveriş kulübü unnado.com’da bebeğiniz için kendini güvende hissedeceği ve eğleneceği NICI markalı yumuşacık peluş oyuncakları çok özel fiyatlarla satın alabilirsiniz.

unnado.com’a üyelik ücretsiz olup, sadece davet ile üye olunabilinir. Üyeler düzenlenen kampanyalardan günlük olarak haberdar edilerek fırsat ürünlerinden yararlanabilirler.
Üye olmayan anneler www.unnado.com/davet/unnado adresine bilgilerini bırakarak hemen üye olabilirler.

unnadó, anne, bebek ve çocuklara özel, markalı ürünlerin bulunduğu, üyelerine özel indirimler ve ayrıcalıklar sağlayan bir alışveriş kulübüdür.
unnadó, kaliteli ürünleri ve kaliteli markaları en uygun fiyatlarla üyelerine en iyi hizmet kalitesiyle sağlamayı, üyelerine özel olmanın farkını yaşatmayı hedeflemektedir. unnadó üyeleri, seçkin markalı anne, bebek ve çocuk ürünlerine %70’e varan indirimlerle sahip olma şansı bulurlar. Bunun yanı sıra, arkadaşlarını unnadó’ya davet etmeleri ve arkadaşlarının üye olup alışveriş yapmaları durumunda 10TL’lik indirim çeki kazanırlar.



http://www.unnado.com/

BEBEĞİMİZDE RUTİN OLUŞTURMANIN ÖNEMİ

Bebek sahibi olmak kuşkusuz hayatımızı değiştirecek bir olaydır. İlk zamnalara da zamnanınızın çoğunu bebeğinizn bakımı ve ob-na gösterdiğiniz ilginiz doldurmaktadır. Bu sizin için yorucu olması çok doğal ve normaldir. Belli bir düzen oluşturuncaya kadar geçen süre için acele etmemekte fayda vardır.
40 gün denilen lohusalık dönemi bunun için vardırç. Sizizn bebeğinize , bebeğinizin de size alıştığı bir dönemdir.Bir düzen oluşturana kadar geçeçek olan ilk birkaç hafta, hem sizin hem de bebeğiniz için karışık bir dönem olabilir.
İlk glerde rutin oluşturmak için çok fazla end,şe etmeyin. Yenidoğan bir bebek,  yaklaşık olarak her 3 satte bir beslenmedir, bu sebeple bebeğinizin gece ve gündüz düzenine alışması biraz zaman alabilir.Bu aşamada bebeğinizin huylarını keşfedin ama en önemlisi bol bol dinlenein ve kendinize zaman ayırın. Zira uykusuz geçireceğiniz geceler çok yakın..



Düzeni oluşturmaya kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zamna başlayın. Oluşturduğunuz rutin size hayatınızı kontrol ettiğiniz hissini verecek, aynı zamanda bebeğinizn de kendini daha güvende hissetmesini sağlayacaktır.Bebekler çoğunlukla yemek, uyku vebeslenme zamanını bildiklerinde daha rahat hissederler. Anneler için de bu düzen sayesinde kendilerine ayırabilecekleri zamanı biliyor olmak harikadır.
Düzen oluşturmada doğru ya da yanlış diye birşey yoktur.Tüm bebekler farklıdır. Bununla beraber işe uyku düzenini oluşturmaktan başlamak akıllıca olacaktır.

Bebeğiniz, ortalam 2-3 aylık olduğunda, akşam üzerleri, bebeğiniz yıkayın, yumuşak masajlar yapın, besleyin ve bir ninni söylemeyi deneyin. 6 aylık olduğunda, basit bir öykü kitabı okuyabilir ya da uyku zamanını anımsataması için oyuncak bir ayıyala tanıştırabilirisiniz. Bebeğinizi düzenli olarak besleyerek, geceleri gündüzden daha çok uyumasını sağlayabilirisiniz. Gce olduğunda, ışıkları kısık yakın( bunun için bebek odasındaki anahtarı reostalı olarak alabilirisiniz.)  ve altını kirletmedikçe bezini değiştirmekten kaçının.