7 Mayıs 2012 Pazartesi

ANNE KARNINDAN SONRA EN RAHAT YE: BOBAWRAP


Şal biçiminde mükemmel bir Babywearing bebek taşıyıcısı şeklidir – benzersiz kumaşı, basit bağlama şekli ile Boba Wrap Bebek Taşıma Şalı hem yeni başlayanlar hem de tecrübeli bebek taşıyıcısı kullanıcıları için idealdir. Kemersiz, askısız ve tokasız basit tasarımı sayesinde size ve bebeğinize mükemmel bir konfor sağlar. Bebeğinizin ağırlığını eşit bir şekilde dağıtarak, size sınırsız süreli kullanım imkânı verir böylece siz vücut ısınızla, sesinizle hareketleriniz ve kalp atışınızla bebeğinizi taşıdığınız süre boyunca bebeğinizin sakin kalmasını sağlarsınız! Ellerinizi serbestçe kullanabileceğiniz çok farklı bebek taşıyıcısı modelleri vardır, ancak, bebeğinizi Boba Şal kullanarak taşımanız sizlere yepyeni bir bebek taşıma deneyimi kazandıracaktır. Bebeğinizden ayrılmadan özgür olmanın keyfini yaşayacaksınız. Onunla beraber seyahat etmenin, alışveriş yapmanın kolaylığını tecrübe edeceksiniz. Elleriniz serbest olduğu için yapmanız gereken işleri kolaylıkla yapabileceksiniz, çocuğunuzla iç içeyken özgürce hareket edebilme imkanı bulacaksınız.



* Özellikle bebeğiniz uykuya daldığında - küçük boyunlar ve kafalar için mükemmel destek sağlar

* Wrap Şal her seferinde bebeğinizin vücudunu tamamen sarar! – çok dar veya bol olmadan bebeğinize yeterli alanı yaratmak için artık tahmin yürütmek zorunda kalmayacaksınız

* Her bedene uyar – vücut tipiniz ne olursa olsun wrap şalı bedeninize göre bağlayın, göreceksiniz bu şal tam bedeninize göre!

* İyi kalite kumaş – ürünlerimizde ağır gramajlı pamuk kumaşların yanı sıra bebek taşımada ideal ürün spandex de kullanılmaktadır

* Gözlerden uzak, istediğiniz her an emzirme imkanı! Nerede emzireceğiniz artık sizin için sorun değil – bebeğinizi emzirmek için şaldan çıkarmaya ya da gizli emzirme için ek bir malzeme kullanmaya ihtiyacınız yok. Boba Wrap tıpkı Boba Carrier gibi emzirmeyi destekleyen bir üründür ve bebeğinizi wrap şalınızdan çıkarmadan emzirebilmenizi sağlar. Boba Wrap Şal emzirme önlüğü, örtü veya herhangi başka birşey kullanmadan rahatça emzirebilmenizi sağlar.

* Bebeğinizin bacakları boşlukta sallanmaz, poposundan ve en hassas yerinden asılı kalmaz bebeğiniz için uygun kalça ve bacak desteği sağlar. Tüm Babywearing ürünleri kalça çıkığını önler.

* Bebeğinizin vücudu üzerinde basınç noktaları oluşmaz – baskıyı bebeğinizin leğen kemiğine veren diğer sert yapılı bebek taşıyıcılarının aksine Babywearing bebek taşıyıcıları bebeğinizin gelişmekte olan kalça ve omurgası üzerinde herhangi bir baskı uygulamaz, dolayısıyla minik meleğiniz için en uygun taşıma şeklini sunar.

* Bebeğinizi yukarıda tutar – bebek şalının elastik kumaşı sayesinde bebeğinizi normal kumaş malzemeler kullanılan diğer bebek taşıyıcılarının sağladığından daha sıkı tutabilme imkânı sağlar.

* Dayanıklıdır – sık kullanım veya yıkama sonrasında bollaşrmayan ya da şekil değiştirmeyen sağlam bir kumaşı vardır. Yıkama talimatlarına uyarak istediğiniz sıklıkta yıkayabilirsiniz.

* Bebeğinizin tenine yumuşak bir dokunuştur. Sert, hışırtılı, kalın kumaşlara göre bebeğinize daha yumuşak bir kumaş temas eder.

* Kolayca ayarlanabilir – bir sefer bedeninize göre ayarladığınızda yeniden ayarlamaya gerek duymazsınız. Ürünü vücudunuza sımsıkı sarıp bağladıktan sonra bebeğinizi elastik kumaş sayesinde kolayca Boba Wrap Şalının içine yerleştirebilirsiniz. Her seferinde sımsıkı sarmayı unutmayın! 

* Araç koltuğu veya sert taşıyıcılardan daha rahat ve sıkı taşıma imkanı sunar.

* Güvenlidir – kırışma, esnek malzemelerden kaynaklı bollaşmalar veya sarkmalar görülmez.

* Siz ve bebeğinizle birlikte büyür – çocuklar için idealdir ancak her ikiniz de rahat olduğunuz sürece bebeğinizi bu şekilde taşımaya devam edebilirsiniz. Tek bir ürün ile bebeğinizin gelişimi süresince kullanmaya devam edebilirsiniz, bebeğiniz büyüse de aynı ürünü kullabilirsiniz, burada tek kısıt bebeğinizin 15Kg ya gelmesidir (Boba wrap 15Kg ya da kadar destekler, Boba Carrier 20Kg ya kadar destekler) 

* Hiçbir bebek ufak değildir! – bebek şalı en minik bebekler için tasarlanmıştır, özellikle prematüre bebekler için çok uygundur. Anne karnında geçiremedikleri süreyi anne karnından sonra ki en rahat yerde tamamlayabilirler. En küçük bebekler bile Boba Wrap Şal ile taşınabilir. Anne karnında ki 10 aylık süreci tamamlamadan doğan bebekler ve kolik bebekler için en uygun taşıma biçimi Boba Wrap Bebek taşıma şalıdır.   

* Kanguru taşıma için idealdir – prematüre bebekler Boba Şal ile taşındıklarında daha hızlı gelişirler.

* Herkes için tek beden – her bedende yetişkin bu şalı rahatlıkla kullanabilir, eşiniz veya arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

* İkili destek – her iki omuz üzerinden gelen geniş askıları sayesinde bebek slinglerinde hissedilen dengesizlik hissine kapılmazsınız

* Bebeğiniz wrap (şal) ile süresiz taşınabilir – bebek ve anne vücudu üzerinde herhangi bir basınç noktası oluşmadığından bebeğiniz ve siz rahat olduğunuz takdirde bebeğinizi istediğiniz kadar şalda taşıyabilirsiniz

* Vücudunuzu kesen askılar, çıkıntı yapan kemerler veya düğmeler yoktur – sade tasarım

* Bebeğinizin ağırlığını eşit olarak dağıtır – kucakta, tek bir omuzda ya da kalçanız üzerinde taşımadan daha fazla destek sağlar

* Kullanım talimatları ürünle birlikte temin edilir – ekstra para ödemeniz gerekmez

* Seyahat için idealdir – engebeli zeminlerde veya kalabalık ortamlar için idealdir

* Kolayca temizlenir – yıka, kurutma makinesinde kurut ve işte bu kadar!

* Rahattır – hareketlerinizi kısıtlamaz, sizinle birlikte hareket eder

* Harcadığınız paraya değer – bebeğinizin büyük olasılıkla wrap kendisine büyük gelmeden önce kendiliğinden yürümeye başladığını görmenin zevki paha biçilemez

* Uyku için doğal çözüm – plastik yok, müzik yok, sallanan veya zıplayan mekanizmalar yok –bebeğinizi yatıştıran sıcaklığınızla, sesinizle, kokunuzla, hareketlerinizle ve kalp atışlarınızla yalnızca siz varsınız. Bebeğinizi uyutmak için bundan daha doğal bir yöntem düşünülemez!


Detaylar ve sipariş için: http://www.bobaturkiye.com/8-boba-wrap-sling.html