8 Eylül 2014 Pazartesi

OKULA DÖNÜŞ!!!



Okulların açıldığı -açılmak üzere olduğu şu günlerde www.katkisizsevgi.com gerçekten aileler için çok yararlı yazılar yayınlıyor.

Altuğ  4,5 yaşında ve 3. yılını okuyacağı  yuvaya bu senede devam edecek. O nedenle biz daha rahatız.oğluşum auynı kurum içinde farklı bir şubeye geçtiğinde gerçekten çok endişeliydim. Acaba orada da mutlu olacak mı, öğretmenini sevecek mi? İlk günlerde sıkıntı yaratacak mı ? Fakat Altuğ da hiç bir sıkıntı yaşamadık. Tabii ki sınıfında eski arkadaşlarının olması, tanıdığı öğretmenlerin olması bizim için önemli bir fajktör oldu. Esas heyecan sanırım seneye olacak bizde..

Sizin de çocuğunuzun yeni sınıfa başladığı dönemse, ilk kez okula başladığı dönemse ya da uzun bir tatil sonrası okula başlıyorsa , enndişeleriniz varsa, çocuğunuz okula gitmek istemiyorsa ve daha da afazlası için Katkısız Sevgi sitesindeki ''Okula Dönüş '' bölüm altındaki yazılara bir göz atın derim. Ben çoğunu okudum. Gerçekten yararlandıklarım oldu. Özelikle ''Anaokulunun yararları '' başlıklı yazısını çok beğendim.Bir de ''Beslenme'' başlıklı yazı ilgili yazısından çok faydalandım.


 Siz de okuyun , pişman olmayacaksınız bence:))

2. SKYPE EMZİRME TOPLANTISI



Geçtiğimiz günlerde 2. Skype Emzirme toplantısını gerçekleştirdim.Normalde ayda bir kere yapmayı planlıyordum. Annelerin talebinin fazla olması nedeniyle geçtiğimiz akşam yaptım.
BU sefer 17 anne aynı anda skype üzerinde yazıştık.

Skype üzerinden annelerle yazışmak çok eğlenceli. Bana sordukları soruları anneler birbirleri de cevaplıyor: Kullandıkları memenun oldukalrı ürünleri paylaşıyoprlar. İnteraktif ve eğlenceli bir toplantı oldu.

Ekimden itibaren her ay 2 kere toplantı yapacağım. Bir tanesi ay başına doğru , diğeri de ay sonuna doğru olacak. Umarım katılımcısı bol o0lan toplantılar olur:))