28 Nisan 2014 Pazartesi

ANNELER GÜNÜMÜZ:))



Mayıs ayı başladığında hemen ilk gelen şey , Anneler günü..

Benim için 4 yıldır anneler günü pek bir özel. Minik sevgili oğluşum var benim de, ben de anneyim:))
Çocukluğumdan beri Anneler gün öncesinde kardeşlerimle annemize nasıl bir süpriz yapsak da onu mutlu etsek diye,düşünürdük.Esasında annemizi öpüp,sarılmak bile yeterliydi ama biz daha da mutlu etmek isterdik onu..Çoğunlukla kız kardeşimle bildiğimiz yemekleri yapmaya çalışır ve annemle babama güzel bir sofra hazırlardır. Bunun dışında kız ve erkek kardeşimle bir program hazırlardık. Öğrendiğimiz şiir ve şarkılardan oluşan bir program. O kadar net hatırlıyorum ki,evde gizli gizli prova yapardık. Bir de babamın da desteğiyle güzel bir hediye alırdık.Annem hem çok sevinir,sonunda ağlardı..
Benim oğlumda bana geçen sene çicek toplamış getirdi. Babasıyla birlikte aldıkları hediyenin yanında o topladığı çicekler hayatımda aldığım en güzel hediyeydi.

Annemize kardeşlerimle ortaklaşa bir hediye alırız yine ve o güne özel bir program.Anneler gün olduğu için birçok kampanya vardır.Şanslıyız:))Biz de kardeşler olarak  bize uygun Anneler günü hediyesi seçip, annemizi sevindireceğiz. Akşam kutlaması da eşim ve oğlumla bana özel olur..

Bu senede heyecanla Anneler gününü bekliyorum:)) Ya siz?:))

CHICCO URBAN TRAVEL SISTEM BEBEK ARABASI



Genç ve modern ebeveynler için tasarlanan Chicco Urban çift yönlü bebek arabası çok amaçlı çözümler sunuyor.
Chicco Urban puset, doğumdan itibaren kullanılabilen ve dışarıdaki ilk yürüyüşleri keyifli hale getirebilen farklı aksesuar kitleriyle birlikte çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştırıyor.
Çift yönlü kullanılabilen oturma yeri, birkaç basit hareketle konforlu bir bebek arabası gövdesine dönüştürülebiliyor. Bu sayede sokakta, parkta, plajda her yerde bebeklerin kaliteli uyku uyumasını sağlayarak uyku saati aksamadan büyümesine yardımcı oluyor. 
Maksimum konfor için dört farklı kullanım pozisyonu ve ana kucaklarıyla uyum desteği sayesinde günlük yaşamı ve sosyal hayatı daha keyifli hale getiren Chicco Urban Çift Yönlü Bebek Arabası’nın kırmızı, antresit, bej, zümrüt ve vişne olmak üzere beş farklı renk alternatifi bulunuyor.

Ürüne dahil olan aksesuarlar: Yağmurluk + Portbebe iç kılıfı


Chicco Urban Çift Yönlü Bebek Arabasının Özellikleri

Alüminyum şase
Maksimum konfor için 4 pozisyon ayarına sahip tutma yeri
Çıkarılabilir destekli ön bar
Tek elle yatabilen sırt desteği 
Sallanan oturma bölümü ve ayarlanabilir bacak desteği sayesinde maksimum konfor 
Pratik adaptörü sayesinde Keyfit, Auto-Fix Fest, 0+ grup oto koltuklarıyla uyumlu
Aynı zamanda Auto-Fix ana kucaklarıyla da uyum
Oturma yerinin kolayca konforlu bir portbebeye dönüşebilme özelliği
Her türlü zeminde maksimum konfor için ön ve arka amortisörler

Geniş ve konforlu oturma yeri
Kapalıyken süper kompakt yapıda olan katlanmış puseti taşımak için pratik bir tutma 

Chicco Urban Çift Yönlü Bebek Arabası Fiyatı: 759 TL (siyah)
Renk paketi: 95 TL . (Kırmızı dalga, Antresit, Bej, Zümrüt, Vişne)

Hayalinizdeki parti, Bebek Partileri ile gerçek olsun!




Son zamanların yükselen trendi Baby Shower Partileri, çocuğunuz için birbirinden farklı ve eğlenceli konseptlerle hazırlanmış Doğum Günü Partileri, en heyecan verici anlarınızı dostlarınızla kusursuz bir şekilde paylaşmanızı sağlayacak olan Diş Buğdayı Partileri ve Doğum Odası Süslemeleri, bundan böyle Bebek Partileri ile çok daha renkli, çok daha heyecanlı!


Partini seç, harekete geç!

Doğuma sayılı haftalar kala, anneye moral verme ve bebeğin gelişini kutlama amacıyla düzenlenen Baby Shower Partileri hayatımıza gireli çok olmadı ama çok sevdik ve çabuk benimsedik. Bebek Partileri; özel bir konsept dahilinde hazırlanan süslemeler, cupcake’ler, pastalar, misafirlerinize dağıtacağınız aksesuarlar ve çeşitli sürprizleri içeren renkli mi renkli, sevimli mi sevimli detaylar ile bu özel partileri unutulmaz birer anıya çeviriyor.
Bebeğinize “Hayatımıza hoş geldin” diyeceğiniz gün, özel bir hazırlık gerektiriyor. Bu hazırlığı sizin yerinize en ince ayrıntılarına kadar düşünerek hazırlayan Bebek Partileri, mutluluğunuzu paylaşmaya gelen tüm misafirleri Doğum Odası Süsleme hizmeti ile evinizde ağırlar gibi ağırlamanızı sağlıyor. Sizin için özel olarak tasarlanmış çikolatalar, kurabiyeler, minik su şişeleri, süslemeler, loğusa terlikleri, anı defteri ve daha bir çok sürprizle bu günü renkli bir şölene çeviriyor. Bugüne ait fotoğraflarla bebeğinize ömrünün sonuna kadar saklayacağı hatıralar bırakmış olacaksınız.


0-12 yaş arası çocuğunuz için evinizde ya da seçtiğiniz herhangi bir mekanda hayatının en eğlenceli Doğum Günü Partisi’ni vermeye hazır mısınız? Bebek Partileri; Yarış Arabaları, Spiderman, Peri Masalı, Hello Kitty, Arı Konsepti, Mickey Mouse konseptleri arasından seçeceğiniz herhangi biri ile hazırlayacağı partiyi hem siz hem çocuğunuz hem de misafirleriniz için unutulmaz kılacak.

Bebeğiniz büyüyor! İşte ilk dişi çıktı bile… Ülkemizde yıllardır kutlanan en güzel geleneklerden biri olan Diş Buğdayı, Bebek Partileri’nin hazırladığı özel etkinliklerle zamanın ritmine ayak uyduran eğlenceli ve modern partilere dönüşüyor. Sizin için özel olarak tasarlanmış süslemeler, kurabiyeler, pastalar ve aksesuarlarla bugünü sevdiklerinizle birlikte çok özel bir şekilde geçirebilirsiniz. Siz hayalinizi anlatın, Bebek Partileri onu gerçeğe dönüştürsün.

Bir Atalante Organizasyon hizmeti olan ve 23 Nisan günü gerçekleştirilen  ilk partisiyle birlikte organizasyonlarına başlayan Bebek Partileri’ne https://www.facebook.com/bebekpartileri veya www.bebekpartileri.com adresinden ulaşabilirsiniz.