13 Haziran 2011 Pazartesi

Annelik 24 Saat...Katılın Kazanın...

Annelik 24 Saat...Katılın Kazanın...
BEBEĞİNİZİN BİR YILLIK JOHNSON’S BABY ÜRÜNLERİ HEDİYE!

Johnson's baby çok güzel bir yarışma başlatmış. Biz de bu yarışmaya katılcağız. Sizde katılmak isterseniz;   www.facebook.com/johnsonsbabyturkiye tıklanız yeterli.. Bol şanslar:)))




Johnson’s baby’nin www.facebook.com/johnsonsbabyturkiye sayfasına bebekleri ile geçirdikleri 24 saat içindeki 1 anın fotografını paylaşan anneler, 1 Haziran – 13 Temmuz arası devam edecek olan yarışamanın sonunda bebekleriyle beraber anne bebek dergilerinde yıldız olma ve 1 senelik Johnson’s baby ürünlerinden oluşan hediye paketi kazanma şansı yakalıyor.



Facebook “Annelik 24 Saat” Projesinde Oy Veren Annelere de Sürpriz Hediyeler...
Altı hafta sürecek Johnson’s baby “Annelik 24 Saat” projesini ziyaret edip, oylayan anneler arasından her hafta çekiliş ile belirlenen 3 anne ise Johnson’s baby sürpriz hediye paketleri kazanıyor.
100 yılı aşkın süredir bebek bakım sektörünün önde gelen markası olan Johnson’s baby, bebek ve yetişkinlerin ciltelerine uygun yüksek kalite ürünler geliştirerek, tüm dünyada annelerin güvenle kullandığı ve çocuk doktorlarının önerdiği bebek bakım markasıdır.

Daha fazla bilgi için: http://www.facebook.com/johnsonsbabyturkiye

YENİ BİR SİTE:)))

Bu yazımda sizlere benim de yeni öğrendiğim bir siteden bahsetmek istiyorum.
http://www.oyuncakariyorum.com/

Geçen hafta katıldığım Anne-bebek festivalinde bu sitenin sahibi  Esra Hanımla tanıştım. Sonrasında da sitelerini inceledim.
Gerçekten çok yararlı bir site. Oyuncaklar özenle seçilmiş, uzmanları var. İstediğinizi sorabiliyorsunuz. Bu konuda uzmanlaşmışlar. Ben ve eşim oğlumuz Altuğ'a oyuncak alacağımız zaman çok düşünüyoruz. Bir yandan oyun oynarken, bir yandan da onu geliştirsin istiyoruz. Her yaş dönemine uıygun oyuncaklar var. Oyuncak aldığınız yerlerde size destek olmaya çalışan satıcılar olsa da hiç biri bu  konuda eğitimli değiller. Bu sitenin böyle bir yararı var. Bu site de her oyuncak yok.Sadece çocuklarımızın gelişimine katkısı olan oyuncaklar var. Bu  da tabii ki çok önemli..
Ben bir erkek çocuk annesi olarak bu siteden çok yararlanacağımı düşünerek, sizlerde tavsiye ediyorum...