22 Kasım 2012 Perşembe

LİDYANA'DAN HEDİYEM VAR!!!!!!

Lidyana


Lidyana gerçekten çok severek takip ettiğim ve alışveriş yaptığım her türlü takı ve aksesuara ulaşabileceğiniz bir site. Herhalde duymayan, sitesine bakmayan kalmamıştır.
Kataloğunda yüzük, küpe, kolye, bilezik, bileklik, çanta, kemer gibi takı ve aksesuar ürünleri bulunan Lidyana’nın güvenli alışveriş ortamında tüm ürünlere göz atabilir, dilediğiniz ürünleri hızlı gönderim ve iade imkânıyla satın alabilirsiniz. Ben birkaç arkadaşımın tasarımlarını da zaman zaman buradan ulaşabildim. Sizden evden çıkmadan, ünlü tasarımcıların muhteşem takılarına buradan ulaşabilirsiniz. 

ARİŞ PIRLANTA Kolye Gümüş Anne Çocuk Kolye  ARİŞ PIRLANTA Kolye Kalpli Canım Annem Kolye   ARİŞ PIRLANTA Kolye Pırlantalı Gümüş Melek Kolye


Yukarıda anne olacak olan veya annelerin çok severek kullanacağı birkaç örnek görebilirsiniz. Yeni anne olmuş ya da olacak bir anne için çok güzel bir hediye olur, değil mi?
Anne adayı veya anne değilseniz de bayılabileceğiniz birçok takı ve aksesuara buradan ulaşmanız mümkün.
Lidyana benim bloğumu takip edenlere bir süprizi var. Eğer siz benim bloğumu  ve Lidyana’nın google plus sayfasını takibe alır, bu yazının altına yorum bırakırsanız Lidyanasitesinde kullanabileceğiniz %20 indirim koduna sahip olacaksınız. Süper değil mi?

Bloğuma ve siz takipçilerine tanımlanmış olan kupon kodu: bebeimgeliyor20, 1 Aralık’a kadar ürün aldığınızda kupon kodu soran yere bu kodu yazarsanız, alışverişinizin toplam değeri üzerinden %20 indirim kazanabileceksiniz.

SEVGİLİ PAŞA VE KARDEŞİ BLOĞUNUN ANNESİ TÜLİN'İN ANKET / RÖPORTAJIMA VERDİĞİ CEVAPLAR:))



   *Nasıl bir hamilelik geçirdiniz? Hamile iken kaç  kilo aldınız, kilolarınızı nasıl verdiniz?

Zor bir hamilelik geçirdim diyebilirim özellikle son aylarda beliren siyatiğin hala izleri mevcut bende. Çalkantılı duygudurumlarım da cabasıJ
14 kg aldım ve bir kısmını doğumdan hemen sonra verirken acemi anne olduğumdan sadece su yerine kompostolar içince birazını  yine geri aldım. Yeni annelere hep bu yüzden sadece su derim.
Bebekle veriyorum hala en büyük yardımcım hala emziriyor olmakJ
*Bebeğiniz şimdi kaç yaşında?
Şuan 1 yaşında.
*Yaşamınız çocuğunuzdan sonra nasıl değişti?
Daha enerjik olduğumu hissediyorum, daha geniş  bir sabır düzeyim ve daha çok beklentili..
*Çocuğunuzla ile 1 gününüz nasıl geçiyor?
Keyfimiz yerindeyse ikimizinde harika ama onun diş hastalık gibi sıkıntıları varsa daha hassasım ona karşı. Parmak hep ilerde hep birşeyler keşfindeyiz, hergün yeni bir bilgi..
*Kendiniz nasıl bir anne olarak görüyorsunuz? Korumacı mı, rahat mı?
Rahat görünen ama korumacı desek. Onu kendi haline bırakmış gibi görünsem de fadıl takipteJ
*Anne olduktan sonra işinize devam ettiniz mi? Devam ettiyseniz zor oldu mu sizin için?
Ettim, 8 ayın bitiminde. Ben bankacıyım etmek için geç bile kalmışım sektör bazında. Ama bana kalsa evde oturmak onunla daha eğlenceliJ Tabiki bir müddet çok zor.. Sonra insanoğlu herşeye alıştığı gibi buna da alışıyor..
*Bloğunuzda annelik yazıları yazmak mı sizi mutlu ediyor?
Bu soruyu şöyle anladım annelik yazıları yazmak da sizi mutlu ediyor mu? Evet.
Bu ara zaten hep onu yazıyorum Paşa(golden’ım) arka planda kaldı, beklerim.. www.pasavekardesi.blogspot.com
*Bebek ürünleri satın alırken ne gibi noktalara dikkat ediyorsunuz?
Son kullanma tarihlerine.. İçinde zararlı bişey varmı ona. Bir de kullanabileceği birşeyse anne tavsiyelerine dikkat ederim.
*Evde beslenme ve sağlık konularındaki tutumunuz nasıl? Özellikle çocuğunuzu beslenmesiyle ilgili konularda özel bir yaklaşımınız var mı?
Herşeyi gün içine yayarak verdirtmeye çalışıyorum zira h.içi annem bakıyor J h.sonu ise daha rahat davranıyorum h.içi zaten saatli yediğindenJ 1 yaş olduğundan artık yavaştan kendi yemeye de başladı zaten ellerinde her türlü yiyeceği görebilirsinizJ
*Bebeğinize anne sütü verebildiniz mi? Ne kadar süre verdiniz?
Verdim hala veriyorum…2 ye kadar yolu var.