17 Nisan 2013 Çarşamba

Emzirme döneminde neden özel bir kıyafete ihtiyacım var?





 *Mevcut kıyafetinizle emzirebilmek için bluzunuzu alttan sıyırmak zorundasınız. Bu durumda karnınız ve beliniz açıkta kalır. Hava akımına maruz kalmak üşümenize hatta sizde ve dolayısıyla bebeğinizde gaz oluşmasına neden olabilir. Happy Milk emzirme kıyafetleri ile belinizi üşütmeden emzirebilirsiniz.

Bazı ortamlarda mahremiyet endişesiyle emzirmeyi bir an önce tamamlamak istersiniz. Happy Milk emzirme kıyafetleri anne ve bebeğe mahremiyet sağlar. Anne ile bebek arasındaki ilişkiyi destekler. Bebeğinizin daha çok ve uzun süre süt almasını kolaylaştırır.

Gömleklerle emzirmek de oldukça zordur. Bebeği ağlayan anne bir de düğmeleri açmak, kapatmak veya emzirmeye uygun bir yer aramak için zaman kaybetmek istemez. Emzirmeye özel tasarlanan Happy Milk Emzirme Kıyafetleri ile emzirmek daha da keyifli ve kolay hale gelir.

Happy Milk Emzirme Kıyafetleri ile emzirmek çok kolaydır. Tek parmak hareketiyle açılacak, karnı, beli ve omuzları açıkta bırakmayacak şekilde tasarlanmıştır.

Anne ve bebeğe mahremiyet sağlar. Anne ile bebek arasındaki ilişkiyi destekler. Bebeğinizin daha çok ve uzun süre süt almasını kolaylaştırır.

Tek elle bebeğinizi tutarken diğer elinizle Happy Milk Emzirme Kıyafetinizi kolaylıkla açıp kapatabilirsiniz.

Modeller doktor ve hemşirelerin tavsiye ettiği gibi göğsün tamamen açılarak bebekle tam temas etmesini sağlar. Yuvarlak kesimlerin arasından sadece göğsün uç tarafını açıkta bırakacak şekillerde değildir.

Özellikle hastane çantasına koyulması gereken bir üründür. Ziyarete gelenlerin yanında mahremiyet içinde rahatça emzirmek ve ameliyat sonrası gaz oluşumu asgariye indirmek için idealdir.

İş yerinde süt sağmak ve ikiz bebekleri aynı anda emzirmek için de uygundur.

Kumaşları terletmeyen kumaştan, sık kullanım ile deforme olmayı önleyecek dikişler ile üretilmiştir.

Gardrobunuzdaki diğer kıyafetlerle uyum sağlar, kolayca kombin edilebilir.



Siz de bu emzirme tshirtlerinden almak isterseniz www.happymilk.com sitesinden online satın alabilir, markanın yaratıcısı iki anneningüzel hikayesi okuyabilirsiniz.