23 Ocak 2013 Çarşamba

BEBEĞİNİZİ EMZİRMEYE BAŞLADIĞINIZ İLK GÜNLER DE MEME UCUNUZDA TAHRİŞ YA DA ÇATLAK VARSA;





Doğumdan sonraki ilk haftalarda ve aylarda emziren annelerin sıklıkla karşılaştığı  sorunlardan biri; meme ucu tahrişi ve çatlağı..
Öyle ki bu nedenle emzirmeye devam edemeyen ve hiç tercih edilmemesine rağmen , biberon mamasına geçen anneler bile vardır.Oysa ki bu sorun çözülebilir.Meme başının çatlak olması ve ya çatlak gelişmesinin en önemli nedeni bebeğin anne memesini emerken yanlış pozisyonda tutulmasıdır.
Şunlara dikkat edilmelidir;
-Bebeğinizi emzirirken, bebeğinizin üstünde doğru eğilmeyin.
-Rahat bir koltuğa arkanıza dayanarak oturun.
-Ayağınızın altına 1-2 kitap koyarak ayağınızı yükseltin. Böylece dizlerinizi kalçalarınızın düzeyinden biraz yukarı kalkmış olur.
-bebeğinizi memenize yaklaştırın. Bu amaçla dizlerinizin üstüne bir yastık koyabilirsiniz.
-Gerekirse yastık kullanarak sol kolunuzu destekleyin.
-Bebeğinin karnı sizin karnınıza değmeli ve bebeğin yüzü size tam dönük olmalıdır.
-Bebek memeyi bıraktığında meme başını kontrol ediniz. Şekli ve renginde değişiklik olması önemlidir.Pembe ve yuvarlak olması gerekir.Meme başında kırışıklık ve buruşuklukların olması bebeğin memeyi uygun şekilde tutmadığını gösterir.

Hem çocuklarınızı sevindirin, hem de eğitime destek verin



Çocuklara müjde!
IKEA mağazalarında “çocuk mobilyasında kampanya başlıyor…”



IKEA Türkiye mağazalarında 28 Ocak-3 Mart tarihleri arasında tüm çocuk mobilyalarında  yüzde 10 indirim uygulanacak.

Ayrıca satın alınan her oyuncağın 1 TL’si ise, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlanarak 1.500 çocuğun bir yıl boyunca eğitimine katkı sağlanacak.

Çocuklar ve bebekler için akıllı, ulaşılabilir, güvenli ve eğlenceli çözümler sunan IKEA, hazırladığı bu çok özel kampanyayla hem çocukların hem de anne babaların yüzünü güldürüyor. Her zevke ve her bütçeye uygun ve her yaş grubuna hitap eden ürünleriyle çocukların hayal güçlerine ilham veren IKEA mağazalarında 28 Ocak-3 Marttarihleri arasında IKEA Aile Kart sahiplerine özel tüm çocuk mobilyaları ürünlerindeyüzde 10 indirim uygulanacak.
Kampanya dahilinde Axess Kart sahiplerine 12 taksit fırsatı da sunuluyor.
Üstelik IKEA Aile Kart’a tüm IKEA mağazalarından anında ve ücretsiz olarak sahip olabilir, her dönem fırsatlardan yararlanabilirsiniz. 
IKEA oyuncakları, TEGV işbirliğiyle 1500 çocuğun eğitimine katkı sağlayacak…
Çoğunluk için daha iyi bir günlük yaşam vizyonuyla, güzel tasarımlı, kullanışlı ve kaliteli binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyatlarla tüketicilere sunan IKEA Türkiye, eğitime verdiği desteği sürdürüyor. 28 Ocak-3 Mart tarihleri arasında IKEA mağazalarından satın alınan her oyuncak için 1 TL toplanarak TEGV’e bağışlanacak. Toplanan bu bağışlar sayesinde toplam 1.500 çocuk, bir yıl boyunca TEGV eğitim etkinliklerinden faydalanacak. 
Çocuklarınız için alacağınız her IKEA oyuncağı, 1500 çocuğa umut ışığı olacak.
Siz de en yakın IKEA mağazasına uğrayın, hem çocuk ürünlerindeki bu çok özel kampanya fırsatlarından yararlanın hem de çocukların eğitimine bir destek de sizden gelsin.

Çocuğunuzun hayallerini gerçeğe dönüştüren sihirli partilere hazır mısınız? Bunun için Karamel, bloğumu takip edenlere %15 indirim yapıyor:))





Çocuklarınızın hayallerindeki rengârenk dünyayı gerçeğe dönüştürmek üzere Karamel yaratıldı.
 Doğum günü partileri, diş buğdayları, baby shower’lar ve aklınıza gelen her özel günü, Karamel size ve çocuğunuza özel olarak tasarlayıp gerçekleştiriyor.
Rengârenk balonlar, kişiye özel hazırlanmış servis setleri,süsler, rozetler, gelenlere hediye torbaları, anı köşesi, özel tasarlamış birbirinden lezzetli kurabiye, pastaların, çikolata ve şekerlemelerin olduğu şeker büfeleri, minik atıştırmalıklar ve hayal ettiğiniz daha ne varsa Karamel sizin için butik olarak hazırlıyor.

Daha fazlasını isterseniz gelişim oyunları, yüz boyama, jonglör gösterileri, sihirbaz ve palyaço performansları gibi çeşitli aktiviteleri partinize eklenebilir.

Sizde böyle bir parti düzenlemek isterseniz KARAMEL'İNsizlere bir süprizi var. Sizlere %15 indidirm yapacak. Tek yapmanız bloğumu takibe alıp, bu yazının altına yorum bırakmak:))

KARAMEL
Adress: Cihangir/İSTANBUL
Telefon:  0212 293 25 50
0530 568 53 54