22 Mayıs 2010 Cumartesi

BABYSHOW ORGANİZASYONU, HİLTON'DAYDIK.....

Geçtiğimiz hafta sonuda ; Anne adayları, anneler ve bebekleri için özel olarak tasarlanmış tek günlük bir etkinlik olan “Prima Premium Care ile Baby Show İstanbul”, katıldık. Ben saat 11:00-13:00 arasınada http://www.anneysen.com/ adlı sitenin standında hamile danışmanı olarak, katılımcıların sorularını cevapladım. Sitenin yaratıcıları ile tanıştım. çok başarılı bayanlar...Benle beraber danılman olarak isim bilimcisi HÜLYA ÇIZIKMAN ( akrofonolojist,biyoenerjist, yaşam koçu ) ile tanıştım. Yaptığı iş gerçekyten çok ilginç. Benim isim ve soyadım ve oğluşum Altuğ'unun isimleriyle ilgili ilginç yorumlarda bulundu. Eğer sizde böyle bir hizmet almak isterseniz ya aaneysen.com adlı siteden ya da bana email atarak, Ben de size Hülya Hanımın email adresini vererek iletişim kurabilirsiniz.

13:00 dan sonra da bu organizasyon da anne olarak bulundum. Eşim Altan ve oğluşum Altuğ bana katıldılar. Tüm stantları dolaştık. Yararlı bilgiler edindik, bir sürü de numune verdiler.
Bu organizasyona katılan Mustela'nın standından oğluşumda oluşmak üzere olan konak için önerdikleri ve bizim aldığımız şampuan gerçekten çok iyi geldi. Herkese tavsiye ederim..

Primanın hazırladığı alt değiştirme odasında da yeni çıkarılan prima premium care ürününü kullandık..Daha önceden de kullanmıştım.. Ben çok memnıun oldum.. Evdeki bezimiz bitince bundan almayı düşünüyorum..

LANSİNOHUN hazırladığı emzirme odasında oğluşumu emzirdim.. Kendilerin hediye ettiği emzirme önlüğünü de kullandım.Gerçekten çok yararlı bir ürün.. Bunu için de Lansinoha çok teşekkürler...

Seminerler de çok yararlıydı.. Onların da bazılarına katıldık.. Profesyonel foto çekilen stantda da oğluşumla resim çekildik, çok güzeldi. Evde oğlum ve eşimle profesyonel foto çektirmeye karar verdik..  


Ayrıca bu organizasyonda çok severek bloğunu takip ettiğim blogcu anne ile karşılaştık ve tanıştık.. Çok ilginçti. Yazıştığın biriyle karşılaşmak.. oğluşu Derin de yanındaydı..Bunun yanı sıra benim bloğumu takip eden bir anne adayı ile tanıştım. Bloğumu takip ettiğini ve çok yarralandığını söyledi. ÇOk ama çok sevindim.Eşim Altan bile çok şaşırdı.
Bizim Annelik yolunda hamile kursumuza katılan bir Zeynep Hanım , bebişi ve eşiyle de karşılaştık. Çok sevindim. Bebeiğini daha önce görememiştim. Kızı kolik olduğu için anne-bebek- baba toplantımıza katılamamıştı.  Ne tatlı minik bir genç kız olmuş...

Bunların dışında diğer stantlardan da çok yararlandık..
Ama bu organizasyon için bence Hilton mekan olarak çok iyi olamamış. Üst kat ile alt kat arasında iletişim yoktu. Üst kattaysanız alt kattaki, alt katta iseniz üst katta yapılan organizasyondan haberiniz olamıyor. Üst kattan alt kata inebilmek içinasansöre ulaşmamız bile sorun oldu..kimse asansörün yerini göstermedfi..

Primanın hazırladığı BABYSHOW benim için çok etkin bir organizasyon oldu...

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE KATILDIĞIMIZ anneyiz.biz BEBEK PARKINDAKİ ETKİNLİĞİ....

a



ANNEYİZ.BİZ 'İN BEBEK PARKINDAKİ ŞENLİĞİ...
 Bebek parkındaki etkimnlik çok güzeldi.. Eşim Altan, Altuğ ve ben çok severek, güzel bir zaman geçirdik....
Orada primanın yeni bezinin numunesinden hediye verdiler.. KUllandık ve çok memnun olduk...Ayrıca oğluşıumla benim çok güzel resimini çektiler..
Bunun  yanısıra bebekle ilgili bir sürü firma vardı...Misafirlerin resimlerini çekip, bol bol numune dağıttılar. Bizde ellerimiz kollarımız dolu olarak oradan ayrıldık.. Ayrıca uzun zamandır almak istediğim anneyiz.biz adlı sitenin varolmasını sağlayan PInar Reyhan hanımın kitabını satın aldım. Bir annenin tecr
übelerin yer aldığı anneyim ben.. Okumaya devam ediyorum, herkee tavsiye ederim..