17 Eylül 2012 Pazartesi

15 EYLÜL BEBEKEŞYA KATKILARIYLA YAPTIĞIM DOĞUM SONRASI BEBEK EĞİTİMİM BAŞARIYLA GEÇTİ...












 Bebekeşya 'nın desteğiyle yaptığımız Doğum Sonrası bebek eğitimim çok güzel geçti. Katılım gerçekten çok iyiydi. Bu eğitimi Bebekeşya ile birlikte yaptık. Eğitm vereceğim salonu çok güzel haızrlamışlardı. Bebekeşya firmasının bebek dostu ürünlerinin çoğunu deneyimlemiş olmamdan dolayı içim çok rahattı. Bu eğitme başlamadan önce teknik destek için eşim Altan çok yardımcı oldu. Son anda kendi bilgisayarımın azizliğine uğramıştım. Salyt ve sunumu hazırlamak konusunda eşim beni kurtadı. Bu arada eğitim yerimizi oğluşum Altuğ da ziyarte etti. Çok şaşırdı, ilk gördüğünnde . Hemencik adapte olup, ortalıklarda dolaştı.
Bunun dışında katılımcılara duyurmamda yardımcı olan Doğum fotoğraçısı Sevgili Yeşim Mutlu 'a ve Anne ve babaların çocukları olmadan veya olduktan sonra bir ürün almadan önce danışabilecekleri çok güzel bir site olan Fikirdenk'in güzel sahipleri Sena  ve İrem'e çok teşekkür ederim. Ayrıca katılan anne ve baba adaylarına vermem üzere hediyeler gönderen Edukids'ten Nuran Hanım'a ve Johnson'sBaby adına da Ece hanım'a çok teşekkür ederim..












Doğum Sonrası bebek eğitimimizde bebeğin doğum sürecinden lohusalık dönemini de içeren bir eğitim oldu. 2 saat olarak planlanan eğitim yaklaşık 3 saatte tamamlandı. 8 çift eğitimimize katıldı. Anneler kadar da babalarda çok istekli ve ilgiliydiler. Bebekler çok şanslı. ben bu eğitimleri ilk vermeye başladığımda babalar daha uzak ve daha az ilgiliydiler.
Çok enteresan bir durum vardı. Tüm bebekler kızdı, sadece bir annemizin bebekleri erkek olacaktı. İki tane annemiz ikiz bebek bekliyorlardı. İkiz annelerinden bir tanesi daha önceden verdiğim Emzirme eğitimime de katılmıştı. Bu çok güzel bir tesadüf oldu. Yine katılımcı annelerimden ikisi tanesi de twitterdan yazıştığım, sanal olarak tanıdığım annelerdi:))
Bu eğitim sırasında özellikle Tummy Tub bebek küveti, kundaklamak , süt sağma gibi konular çok ilgi çekti. İnşallah katılan tüm anne ve baba adayları oradan mutlu ayrılmışlardır. Tüm eğitim boyunca anlattıklarımın ve püf noktalarının olduğu bir dosya da ailelere verildi.
Tüm katılımcı ailelere çok teşekkür ediyorum. sağlıkla bebeklerine kavuşmaları dilekleriyle:)))