8 Haziran 2011 Çarşamba

DEDEKTİF ANNELER

Türkiye'nin ilk ve tek anne - bebek ürünleri değerlendirme sitesi açıldı.. Duydunuz mu?

Gerçekten çok yararlı olacağına inandığım bir girişim olmuş bu site. Kurucuları 5 girirşimci anne.. Onları ben bloglarından ve emzirenannegoogle grubundan tanıyorum..Girişimlerine bayıldım.

Gerçekten anne olma yoluna adım atar atmaz ne alacağım, bu doğru ürün mü diye hep düşündüm durdum. Sağlıkçı olmam bazı konularda bana yardımcı olsa da, hiç bir zaman o ürünü kullanmış olan bir annenin deneyimi gibi olamıyor. O nedenle bu site anne adayları içinde anneler- babalar için de çok faydalı olacağına inanıyorum.

Sizler ürünler hakkında yorumları okuyabileceğiniz gibi, fikirlerinizi de paylaşabileceğiniz bir platform.İçinde tavsiyeler, indirimlerin nerede olduğu gibi gerçekten çok yararlı bilgiler var. Hem de bu bilgiler firmaların tanıtımı değil, o ürünü bizzat kullanmış olan annelerin verdiği bilgiler.

http://dedektifanne.com/ Yaratıcısı olan anneler Perihan Gürer, Sena Baran, Nihan Kayalıoğlu, Nihan Uğun ve Ceylan Yorulmazlar'ı tebrik ediyorum.. Bundan sonra oğlum için bir şey almadan önce mutlaka bu site bakacağım.. Sizlere de bu siteyei kesinlikle öneriyorum:))))

Lia Emzirme / Lohusa Geceliği

Sevgili arkadaşım Gönüllü Emzirme Rehberi de olan arkadaşım Zeynep'in sahip olduğu LeiLeo markası yeni bir Emzirme Geceliği çıkardı. Gerçekten çok kullanışlı ve sade bir model. Özellikle kumaşının organik, özel bambu kumaşından yapılmış olması çok önemli. Biliyoruz ki lohusalık döneminde ve özellikle de emzirme döneminde anneler çok terliyor. Bu döneme çok uygun bir ürün. O nedenle sizlerde emziren birer anneyseniz, bu ürün kaçmaz!!
Eğer satın almak isterseniz TIK  yapamnız yeterli....
Şimdi de Emzirme Geceliğiyle ilgili kısa bir bilgi...


Sağlıklı bambu kumaşından üretilen emzirme geceliği antibakteriyel ve antialerjik özelliğe sahiptir ve dokusu yumuşacıktır. Doğumdan hemen sonra hastanede sağlıkla kullanabilirsiniz.





Tasarımı çok pratiktir, rahat rahat emzirmeniz için iki göğüs üzerinde gizli bölmelere (23 cm genişliğinde) sahiptir.

Kumaşı bebeğinizi kucağınıza aldığınız ilk dakikalarda onun hassas tenine hiç zarar vermeyecek kadar sağlıklıdır. Ayrıca üzerinde bebeğinizi rahatsız edebilecek hiçbir aksesuar bulunmamaktadır.

Göğüs bölümlerindeki açıklıklar 23cm genişliğinde olup, bebeğinizi ister göğsünüzü tamamen çıkartarak ister bir kısmını çıkartarak rahatça emzirmeniz için idealdir.


Ölçüler

S/M beden

Göğüs: 49cm

Bel: 48cm

Omuzdan boy: 97cm

L/XL

Göğüs: 54cm

Bel: 53cm

Omuzdan boy: 97cm


Bu ürün dışında hamileyken, doğum sonrasında , emzirirken ve bebekleriniz çok güzel ürünler var.. LeiLeo sitesine bir göz atmanızı kesinlikle tavsiye ederim..