21 Temmuz 2014 Pazartesi

www.banvit.com Siparişlerim geldi:))





Geçtiğimiz günlerde Banvit ile yapılan etkinlikte tanıştığım banvitburada.com sitesinden alış veriş yapmak ve normalde marketeler de bulamadığım ürünleri denemek istiyordum.
Ve bugün siparişim geldi. Özellikle hızlı ulaşması,sipariş verirken saat aralıklarını belirtiyor olabilmek gerçekten çok güzel. Ben çok yoğun çalışan bir anneyim. O nedenle iş yerime sipariş verdim. Ve çalıştığım saatlerde siparişimin bana ulaşması için saat aralıklarını belirtmek çok hoşuma gitti. Siparişlerim de belirttiğim saatte banas ulaştı.



Banvitburada gerçekten çok anlaşılır ve kolay sipariş verebileceğiniz bir site.Birçok ürün sipariş verdim. Sadece tavuk değil, hindi ve kırmızı ette sipariş verebilmek güzeldi.Özellikle kıymaların minik minim paketlenmesi işimi çok kolaylaştıracak.Marketten kıyma alıp, evde onları bölmek için uğraşmayacağım.
Ayrıca kadınbudu köftesi hakkında güzel sözler duymuştum.Bakalım bizde deneyeceğiz.


Altuğ ve Altan'ın tek tek sevdiklerini sipariş verince  güzel bir paket elimize ulaştı. Şimdi bunları tek tek deneyeceğiz:)) 

Size de tavsiye ederim..

Bu haftasonu yaptığım Seminerler:)

Bebek Masajı ve Bebeklerde cilt bakımı eğitimi












Bu hafta sonu cumartesi günü Ataşehir Babysensory de Dr. Başak Namdar Çelikkan ile Bebek Masajı ve Bebeklerde cilt bakımı eğitimimiz vardı.Çok eğlenceli ve bilgi verici bir toplantıydı.
Bene katılan bebeklere tek tek Bebek masajı yaptım.Başak da annelerin sorularını cevapladı.

Bioderma'nın hediyeleri de annelerimizi çok mutlu etti.. Bioderma'a çok teşekkür ederim.


Eylül ayında tekrarı olacak bu toplantıyı heyecanla bekleyeceğim:))

Doğuma Hazırlık






Pazar günü de Babyland.com da Doğuma Hazırlık toplantım oldu.Bu toplantıda hamile annelerin yanında bir de beni Batman'dan takip eden hamile kalmaya çalışan bir anne de ziyaret etti.Bu çok hoşuma gitti:))Ağustos ayında da Doğuma Hazırlık seminerim olacak. Gelmek isterseniz,

bebeimgeliyor.gmail.com emaille başvurabilirisiniz.

Ela Quality de çocukla tatil:))


Biz iki yıl öncede Ela Quality'e gitmiş ve çok memenun kalmıştık.2,5 yaşındaki Altuğ Mini klübü o kadar çok sevmiştiki:)) Çalışan ablaların ilgisi,animatör ekibim mükemmeliği bu yıl da tatilimizi orada yapmamıza neden oldu. Her şey çocuklar için düşünülmüş.Yeniden tadilata girmiş miniklübü. Bu yıl bizim gittiğimiz dönemde tataile gelenlerle yaptıkları gösteriyi izlemeliydiniz. Gerçekten mükemmeldi. Yemeklerini isterler se mini kulübte yiyebiliyorlar. Öyle ki yemekler çocuklara özel. Pilav Altuğ çok sever. Ona yedirirken kendime denedim ve tuzsuzdu.Çok şaşırdım. Diğer yemekleri de ttatığımda gönül rahatlığıyla çocuklarınıza yedirebilirisiniz. Mini kulubun içinder Lego odası yapmışlar. Burası tam Altuğ içindi. Auyrıca içerideki sinemada da uyku öncesidinlenme yaptı bizim küçük adam..
Eğer çocuklu bir aileyseniz;Antalya Belek'te tam size göre bir yer Ela Quality.Bu yıl da iki evvelki gibiçok mutlu ayrıldık:))


Herkese de tavsiye ediyorum.

BEBEK MASAJI EĞİTİMİNDEN:))