13 Mart 2012 Salı

JOHNSON’S® BABY İLE OYUN BANYODA BAŞLIYOR...

Tüm dünyada annelerin güvenle kullandığı, Johnson’s® baby Şampuan Gerçek Göz Yakmayan® formülü ile banyoyu çocuklar için eğlence ve neşenin olduğu keyifli bir oyuna dönüştürüyor.  Johnson’s® baby Şampuan, yeni çizgi karakterleriyle, çocukları  gerçek banyo keyfinin neşeli arkadaşları ile tanıştırıyor.  

İşte Johnson’s® baby Şampuan’dan keyifli banyo saati önerileri:

Bırakın saçlarını kendisi köpürtsün...


Çocukların banyodan kaçmalarının en büyük nedeni ,  göz yanmasıdır. Gözler için saf su kadar yumuşak olan Gerçek Göz Yakmayan® formülü ile  Johnson’s® baby Şampuan,  çocuklara kendi başlarına saçlarını güvenle köpürtebilme fırsatı veriyor.

Banyo saatini neşelendirin:

· Ortam ve suyun sıcaklığını çocuğunuzun alışık olduğu ve sevdiği dereceye ayarlayın.
· Vücudunu şampuanlarken, köpükten birlikte şekiller yaratın.
·  Sevdiği bir oyuncağını da yıkamak için birlikte banyoya getirin.
·  Birlikte şarkı söylerek, eğlenceyi paylaşın.
· Onu Johnson’s® baby Şampuan’ın neşeli kahramanları ile tanıştırın J
· Banyo keyfinizin bozulmaması için güvenlik önlemlerini almayı ihmal etmeyin.

Keyif banyodan sonra da devam etsin....

· Doğal nem dengesini koruyan  ve saçta hiç kalıntı bırakmayan Johnson’s® baby Şampuan ile yıkanan saçlar,  gün boyu mis gibi kokar ve  ipeksi yumuşaklığını korur. Böylece kolay taranan saçlar sayesinde banyo keyfi, banyo sonrasına da taşınır.

****Türk Pediatrik Dermatoloji Derneği tavsiye ediyor.Pediatrik Dermatoloji Derneği, bağışıklık sisteminin ilk bariyeri olan cilde özen gösterecek ve cilt bariyerini koruyacak şekilde formüle edilmesi nedeniyle, bebek ve çocukların  saç ve cilt bakımında Johnson’s® baby ürünlerinin kullanılmasını tavsiye ediyor.