22 Ekim 2013 Salı

Imaginarium, Howard Gardner’ın Çoklu Zeka Teorisine dayanan Yeni AW' 2013 Koleksiyonu’nu piyasaya sürüyor

MUZIKZEKASI_CONSERVATORY GRAND PIANO .jpg


Dünyanın  bir numaralı oyun uzmanı markası Imaginarium, Harvardlı psikolog Howard Gardner'ın geliştirdiği Çoklu Zeka Teorisine dayanan yeni 2013-2014 Sonbahar-Kış koleksiyonun piyasaya sürüyorOyunun çocukluk döneminde bir öğrenme yöntemi olduğunun ve her çocuğun dengeli bir şekilde gelişimini tamamlaması için farklı zeka ve yetenekleri geliştirmenin öneminin farkında olan Imaginarium, sekiz zeka türünün her birini geliştiren oyunlar sunuyor.

 
DILSELZEKA_NICOLETA SECRET DIARY.jpgZeka, günlük hayatımızda çözmek zorunda olduğumuz problemleri çözme becerisidir. Howard Gardner'ın "oyun zekanızı geliştirir" sloganıyla hareket eden Çoklu Zeka Teorisi'ne göre herkes sekiz zeka türüne az ya da çok gelişmiş düzeyde sahiptir. Beynimiz ne kadar çok gelişirse, hayatımız boyunca karşılaştığımız zorlukları o kadar kolay aşar, o kadar yaratıcı ve başarılı olur; böylelikle daima mutlu kalırız.

Her bir zeka türünü uygun uyarıcı ile geliştirmenin mümkün olması bu teorinin oldukça önemli bir parçasıdır. Çocuklar için zeka geliştirmenin tek yolu çocukluk döneminde oyun oynamaktır.

Bu nedenle Imaginarium sahip olduğumuz sekiz zeka türünün her birini teşvik eden bir koleksiyon geliştirdi. Dilsel, Mantıksal-Matematiksel, Bedensel-Kinestetik, Sosyal, İçsel, Uzamsal ve Doğacı Zeka ve Müzik Zekası.

Çocukların gökyüzünü yakından gözlemleyerek, uzaydaki yıldızları ve gezegenleri keşfedebileceği ESA TELESCOPE 225X,  tabureli ve LCD ekranlı renk yöntemi ile piyano çalmayı öğreten dijital piyano CONSERVATORY GRAND PIANO veya içerdiği fener sayesinde sadece sahibinin okuyabileceği, görünmez mürekkepli 2 keçeli kalemiyle Nicoleta''nın sihirli günlüğü NICOLETA SECRET DIARY Imaginarium’un yeni koleksiyonundan sadece birkaç örnek.