13 Ocak 2014 Pazartesi

ÇOCUKLAR TATİL KEYFİNİ OPTİMUM OUTLET İSTANBUL’DA YAŞAYACAK

 
Optimum Outlet İstanbul bu yarı yıl tatilinde çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Birbirinden renkli ve güzel etkinliklerle Optimum Outlet İstanbul, çocuklar için sömestr boyunca saat 15.00 ile 17.00 arasında eğlencenin merkezi olacak. Tatil boyunca Optimum’da  gerçekleştirilecek olan etkinlikler, çocukları sadece eğlendirmekle kalmayacak;  eğitici ve öğretici aktivitelerle minikler, kaliteli zaman geçirmenin de keyfine varacak.

İlgi duydukları konulara göre değişik alanlarda gerçekleştirilecek olan atölye çalışmalarında çocuklar, yepyeni keşifler de yaşayacak. Mutfak işlerine meraklı küçükler Kurabiye ve Cup Cake Süsleme Atölyesi’nde maharetlerini sergilerken, geleceğin bilim insanları ise Kuru Buz Bilim Gösterisi, Çılgın Karışımlar, Eğlenceli Asitler, Hava Mucitleri ve Renkler Dünyası Bilim Atölyesi çalışmalarıyla, yepyeni keşiflere yelken açacaklar. Sanata ve tasarıma meraklı olan küçükler Boyalarla Şekilgeç, Venedik Maskları ve Şapka Süsleme, Geri Dönüşüm, Mıknatıslı Pano, İllüzyon Atölyesi ve Show etkinliklerinde de hayal dünyalarının sınırlarını zorlayacaklar.

24 -31 Ocak 2014 tarihleri arasında hafta içi günlerde karnesiyle Optimum Outlet İstanbul’un danışma bankosuna gelen öğrencilere sürpriz karne hediyeleri dağıtılacak. Buz pisti, 5D sinema, eğlence ve oyun alanlarına ücretsiz biletin yanı sıra çizgi film DVD’leri ve hikaye kitabı gibi sürpriz hediyeler çocukların mutluluğuna mutluluk katacak.

Optimum Outlet İstanbul’da ayrıca, 06 Şubat 2014 Perşembe günü PS4 Turnuvası da düzenlenecek. PS4 meraklıları için saat 13:00 ile 20:00 arasında düzenlenecek olan turnuva, büyük çekişmelere sahne olacak.

Optimum Outlet İstanbul düzenleyeceği etkinliklerle çocukların, araştırma ve keşfetme
yönlerini daha da zenginleştirmelerine katkı sağlamaya devam edecek. Optimum
Outlet İstanbul, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.