13 Nisan 2010 Salı

ALTUĞ İLE İŞE BAŞLADIĞIM İLK GÜNLER

Ay başından beri işe gidiyorum. İlk günler epey zor geçti. Lakin şu aralar düzene girdik. Bakıcı teyzemiz Necla Hanım ile Altuğ'un arası gerçekten iyi..  Ben ilk günlerde işten çıkıp, taksi ile koşarak eve gidip, oğluma sarılıp, bir saat ağladım durdum. Şimdi daha iyiyim..
 İşten 14:30 da çıkıyorum. En geç 15:30 da evdeyim. Altuğ 3 kere beslenmiş, 4. beslenmede evde oluyorum. 2 kere mama  1 kerede anne sütü alıyor, Altuğ.Daha sonra emziriyorum. Gece 1 kerede mama veriyorum.
İşe başlamadan önce sütümü sağdığımda çıkan süt miktarı , şimdi sağdığım miktardan azdı. Süt miktarım arttı. Herhalde yaşadığım stres miktarı azaldı. Bu nedenle de sütüm arttıyor. Tabii ki çalıştığım arkadaşlarım sağdıkları milktardan daha az ama biz mutluyuz...
Sütümü sağıp, işten eve taşımak için Aventin termal çantalarından aldım.Gerçekten kullanımı çok kolay ve çok şıklar..Sütümü de  eve yine Aventin saklama kaplarıyla getiriyoruz.Herkese tavsiye ederim..

Altuğcuğum yavaş yavaş tepki vermeye, gülmeye başladı. Özellikle uykudan uyandığında görmelisiniZ , çok tatlı...

Evde uyumadığı veya yemek yemediği zamanlarda kendileri zamanını Fisherprice Yağmur ormanları ana kucağınada geçiriyor. Müzik çalması ve özellikle de titreşiminin olması , Altuğ'u çok rahatlatıyor. Uykuya geçmesini kolaylaştıryor.