15 Ağustos 2013 Perşembe

EĞİTİMLERİME KATILAN SELCEN'İN PRENSESİ BÜYÜDÜ:))






Hamile kursuma katılan Selcen dün hastane de beni ziyarete geldi. Çok mutlu olduk.. Yanın da minik prensesi de vardı. O kadar tatlı olmuş ki:)) Yorgundu ve üstüne kucağımda bir güzel de uyudu... Özlemişim bebekleri sanırım:))

TOYYZ SHOP ONLİNE SİTESİNDEN SİPARİŞİMİZ GELDİ:))





Altuğ her çocuk gibi oyuncakları çok seviyor. Özellikle Lego ve inşaat arabaları bu aralar favorisi.
Genellikle oyuncaklarını Bağdat caddedeki, Pallidium veya İstinye parktaki Toyyz shoptan yapıyoruz. Toyzz shop'un online sitesi olduğunu bilmiyorduk. Öğrenir öğrenmez Altuğ'a sipariş verdik. Bu aralar favorisi olan Legoların Duplo serisinden Çekiciyi sipariş verdik. Sizde kolayca sipariş verebilirsiniz. Hatta biz hediye paketi yapılsın dedik.. Altuğ heyecanla gelecek kargosunu bekliyordu. Geçen gün kargosuna kavuştu. Lego Duplo'nun Çekicisi:))

Lego'nun  duplosu 2-5 yaş sınırlaması var. özellikle Lego alırken buna çok dikkat etmek gerekiyor. Yoksa içinden çocuğunuzun hiç yapamayacağı büyüklükte ve zorlukta legolar çıkıyor. Duplo serisi tam Altuğ'a göre..


Birçok çeşidi bulunan Legolarıyla Aktuğ saatlerce oynayabiliyor. Özellikle hayal gücünü, el koordinasyonunu geliştirmesine katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Diğer legolarıyla da kombinlediği için ayrıca çok mutlu.
Lego duplo serisinden çekiciyi çok sevdi.Özellikle sizin de çocuğunuz inşaat arabalarına düşkünse kesinlikle tavsiye ederim.


Sizde lego duplonun çekicisini almak isterseniz; http://www.toyzzshop.com/oyuncak-egitici-oyuncaklar/lego-cekici-arac-/0a95107f07758277756db649a4a00ea0/ tıklamanız yeterli.))

  Toyyz shop'un online sitesi de hem çocuğunuza süpriz yapmak hem de oyuncakçılarda karışıklıktan kurtulmuş oluyorsunuz:))