14 Mart 2012 Çarşamba

KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİNDEN 50 KADINA MAMOGRAFİ

Sevgili arkadaşım Yeşim'in önderliğinde her ayın ilk cuması bloggeranne bloggerbaba toplantıları yapılıyor. Bloggerler toplanırken her ay bir sosyal sorumluluk projesine destek veriyoruz. Sağolsun Yeşim ve emeği geçen tüm arkadaşlarımın...



Bu ayki toplantımız Kansersiz Yaşam Derneğiyle ortaklaşa oldu. Ben yapılan toplantışlara çalıştığım için her ay katılamasam da bu aykinin ucundan yakaladım..

Bu toplantıda  Kansersiz Yaşam Derneği’nin kurucusu , İtalya’ daki Umberto Veronesi Vakfı’nın Türkiye temsilcisi ve kanser ile yaşayan muhteşem kadın Dida KAYMAZ konuktu.

Konuk olmanın dışında 50 kadına mamografi de hediye etti:))


Fotoğraf Ayça Oğuş' aittir:)))

Eğer sizde bu mamografilerden yarralanmak istiyorsanız;  16 Mart Cuma gününe kadar “mamografi istiyorum çünkü… ” diye Yeşim'in bloğunudaki bu yazının altına yorum  bırakın. Bırakın ki bu yorumlar içinden 5 kadın Kansersiz Yaşam Derneği’nin meleği Dida Kaymaz’ ın desteği ile özel bir sağlık kuruluşunda ücretsiz mamografi çektirsin. Mamografi için, İstanbul’da yaşayan , +40 yaş üstü, mümkünse daha önce hiç mamografi çekilmemiş olmak gerekiyor.

Teşekkürler Dida Kaymaz, teşekkürler Yeşim Mutlu..İyi ki varsınız:)))