30 Mayıs 2011 Pazartesi

HAYDİ ANNE-BEBEK FESTİVALİNE!!!!!



İki gün sürecek olan Meydan AlışVeriş Merkezinde olacak,  anne bebek festivalinde hediyeli yarışmalar, doktorlarla söyleşiler olacak. Bunun yanı sıra Blogcu Anne Elif, Yeşim Mutlu, Anneysen.com‘un kurucularından Pınar Şimşek, SlingoMOM  ve bendeniz blogger anneler olarak söyleşi yapacağız. 5 Haziran saat 15:00′te sizleri de aramızda görmekten çok mutlu oluruz... 







“KAHVALTININ YILDIZI” NUTELLA’DAN




“Kahvaltının Yıldızı” Nutella® için Türkiye’nin Profesyonel Aşçılık Okulu MSA’dan sofraları şenlendirecek yepyeni lezzetler!

İlk kez 1942 yılında tüketicileriyle buluşan Nutella®, uluslararası geçerliliğe sahip diploma veren Profesyonel Aşçılık Okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) ile yepyeni bir projeye imza attı. Nutella'nın ekmeğe sürülerek tüketilen bir besin olmasının yanısıra, farklı alternatiflerle de keyifle tüketilebileceğini deneyimlediğimiz projede, MSA tarafından çok özel tarifler yaratıldı.

Yapılan araştırmalar ve yüzlerce tadım sonucunda yaratılan ‘Nutella ile Lezzetli Kahvaltı Tarifleri’nde; Nutella’lı krepten waffle’a, Nutella’lı açmadan donut’a, Nutella’lı biroche’dan pita’ya kadar birçok özel tarif bulunuyor. Hem geleneksel kahvaltıyı farklılaştıran, hem de yepyeni kahvaltı alternatifleri oluşturan Nutella®, günün ilk öğününde aileniz ve sevdikleriniz için hazırlayabileceğiniz şaşırtıcı ve lezzetli seçenekler yaratıyor.

Evde de kolayca hazırlanabilecek şekilde, özel olarak yaratılan “Nutella ile Lezzetli Kahvaltı Tarifleri” hem Nutella® severlerin, hem de Nutella® ile yeni tanışacakların beğenisini kazanacak. MSA tarafından hazırlanan tarifler çok yakında Nutella tüketicileriyle paylaşılacak.

  Geçenlerde email adresime Pelin Hanım'dan gelen , çok merak ettiğim MSA de yapılacak olan Nutella'nın bir aktivetsiyle ilgili bir email geldi..Çok heyecanlamnmıştım. Lakin işyerimde işler o kadar yoğundu ki.. İzin almam imkansızdı.. gerçekten üzüldüm.. takip ettiğim bir kaç blogda etk,nliğe katılmış ve yazı yazmıslar. Onları okuyunca daha da üzüldüm doğrusu.. ne yapalım sağlık olsun derken , bugün Nutella ile yapılacak lezzetli tariflerin de olduğu yeni bir email gelince çok memnun olduım. Hayatta vazgeçilmezlerimin başınada olan  Nutella ile yapılacak olan  tarifleri en kısa zamanda deneyip, buradan paylaşacağım..