24 Kasım 2009 Salı

BEBEĞİME ALACAKLARIMDAN BAZILARI

Elektrikli Sterilnatural Sterilizatör


Sterilizasyon bebeğinizin sağlığı için olmazsa olmaz bir işlemdir. Chicco SterilNatural elektrikli buhar sterilizör tüm eşyalarını (biberon, emzikler, yalancı emzikler, oyuncaklar, çatal bıçak vb.) hızla ve doğal yollarla sterilize eder. Normal temizleme işlemlerinin nesnelerin yüzeyindeki tehlikeli mikropları tamamıyla yok etmediğini unutmayın.

Süper Emici Chicco Göğüs Pedleri


Süper emici mikro inciler sıvıyı hapseder ve yüzeye çıkmasını engelleyerek cildi her daim kuru tutar. Dış nefes alabilen tabaka meme ucu ve cildin nefes almasını sağlayarak rahatsızlıkları önler. Dahası, ekstra ince tabaka emzirme pedlerini giysilerin altında görünmez kılar. Pratik yapıştırıcı şeritler ve anatomik şekil emzirme pedlerini giyildiği zaman sıkıca yerinde tutar.

Fisher Price Hamaklı Banyo Küveti




0 ay +

Fisher Price Banyo Küveti ile bebeğinizin banyo zamanı çok keyifli ve rahat geçicek.

Hamağı sayesinde Bebeğinizi suya batma veya su yutma tehlikesi olmadan rahatçana, güvenli bir şekilde yıkayabilirsiniz

Yenidoğanlar için özel baş yastığı vardır.

Geniş ağızlı su tahliye deliği vardır

Küvete asılı duran oyuncaklar banyo zamanlarında bebeğinize arkadaşlık edecektir.


Chicco Mini Baby Bebek Telsizi


Chicco Micro Bebek Dinleme Telsizi , bebeğinizle her zaman irtibat halinde olmanızı sağlar. Bebeğinizi odasında uyurken veya oynarken her zaman gece ve gündüz dinleyebilirsiniz.

Chicco Micro Bebek Dinleme Telsizi . bebeğinizle her zaman temas halinde olmanızı sağlamak için alıcı ile verici arasındaki bağlantıyı otomatik olarak kontrol eden bir telsiz cihazıdır. Özellikleri ; Şarj edilebilir pilli Mini alıcı Parazit azaltıcı ile donatılmış iki kanal 250 metre çalışma mesafesi Pil veya elektrik ile çalışır Düşük elektromanyetik dalga yayını
Bebeğinizin birçok duyusunu geliştirmesinde katkıda bulunacak ve onun için eğlenceli saatler geçireceği salıncağı




Fisher Price Yağmur Ormanı Müzikli Ana Kucağı


Doğumdan itibaren kullanabilirsiniz. Oyuncaklar bebeğin görme , dokunma ve keşfetme yeteneklerini geliştirir. Titreşimler bebeğin rahatlamasını sağlar. Üç noktalı koruma sistemi ile bebek güvenle yatar ve oturur. 9 kg kadar kullanılabilir