31 Aralık 2012 Pazartesi

Bepanthol Pişik Merhemi


Anneler Bebeklerinin Hassas Cildini Bepanthol Pişik Merhemi’ne Emanet Ediyor, 
Bepanthol Pişik Merhemi Bebeklerin
Cildine Nefes Aldırıp Bakım Yaparken Anneler Kendilerini Güvende Hissediyor



Bebeğine özen gösteren annelerin en büyük derdidir pişik. Bu nedenle henüz bebek doğmadan pişik kremleri alınır evlerde hazır edilir. Türk Pediatri Derneği tarafından önerilen ve Bepanthol ismiyle yenilenen Bepanthol Pişik Merhemi bebeklerin poposundaki pişiği önlerken, bebeklerin cildinin nefes almasına ve bu sayede pişiğin bakımına destek oluyor. Bepanthol Pişik Merhemi‘nin içeriğinde Pro-Vitamin B5 ve Lanolin bulunuyor.
Türk Pediatri Derneği Öneriyor
Bebeğinizin cildi oldukça ince ve hassastır, onu korumak ve ona bakmak için güvenli ve doğal bir ürün gereklidir. Bepanthol® Pişik Merhemi içerisinde parfüm, koruyucu madde, renklendirici veya antiseptik içermeyen yapısıyla her alt değişiminde kullanıma uygundur. Bebeklerinin bakımı ve sağlıklı gelişimi konusunda duyarlı annelerin en önemli yardımcısı olan Bepanthol® Pişik Merhemi Türk Pediatri Derneği tarafından önerilmektedir.
Bebeklerde Pişik ve Bepanthol® Pişik Merhemi
Bebeklerin 5.ve 6. aydan sonra katı besinler almaya başlamasıyla pişikler de daha sık görülmeye başlar. Çünkü anne sütü ile birlikte diğer besinlerin alınması dışkıda bazı asit yapıda enzimler oluşmasına ve bez bölgesinde daha kolay tahriş oluşmasına neden olur. Pişiğin önlenmesi için Bepanthol® Pişik Merhemi; ince bir tabaka halinde, her bez değişiminde bebeğinizin kuru ve temiz poposuna ve pişik belirtisi görülen bölgelere uygulanmalıdır.
Bepanthol® Pişik Merhemi yapışkan olmayan yapısıyla bebeklere ekstra rahatlık, annelere de kolay temizleme imkanı sunar.
Eczanelerde yeni ambalajları ile satışa sunulan Bepanthol Pişik Merhemi iki farklı boy ambalajı ve 8,35 TL (30g) ve 21 TL(100g) fiyatlarıyla tüm eczanelerde yer almaktadır.