4 Kasım 2013 Pazartesi

Aksigorta ile “Bebeğim Dile Geldi”

 
 
Aksigorta, Facebook’ta eğlenceli bir uygulama başlatıyor. Aksigorta’nın ödüllü “Bebeğim Dile Geldi” uygulaması ile bebekler, bak şu konuşana dedirtiyor. Bebeğinin en güzel, en şirin, en komik fotoğrafını seçerek, Aksigorta’nın Facebook sayfasına yükleyen ve fotoğrafa uygun cümleyle bebeğini konuşturan herkes, hediye çeki kazanma fırsatı yakalıyor.
 
1 Kasım 2013 tarihinde başlayan Aksigorta’nın “Bebeğim Dile Geldi” uygulaması iki farklı dönemde yayında olacak. 1-15 Kasım 2013 ve 15-30 Kasım 2013 tarihleri arasında takipçilerle buluşacak olan Aksigorta’nın “Bebeğim Dile Geldi” uygulamasında, diğer katılımcılar tarafından oylanacak olan fotoğraflar arasında en beğenilen ilk 5 fotoğrafın sahibi 500 TL’lik, sonraki 20 kişi ise 100 TL’lik hediye çeki kazanıyor. Hediye çekleri Arçelik, Aris, Bimeks, E-bebek, Jumbo, Mandarina Duck, Mudo City, Mudo Concept, Pırlant, Tefal, Tekin Acar, Teknosa, YKM Mağazalarında geçerli olacak.
 
#bebeğimdilegeldi hashtag’i ile de twitter üzerinden de resimlerin paylaşılabileceği uygulama için Aksigorta’nın Facebook sayfasına giriş yapılması yeterli. Aksigorta’nın Facebook sayfasına http://facebook.com/Aksigorta , “Bebeğim Dile Geldi” uygulamasına http://bit.ly/bebegimdilegeldi ve Aksigorta’nın Twitter hesabına https://twitter.com/Aksigortaya giriş yaparak ulaşılabiliyor.


Limon & Zeytin yetenekli çocuklarla Trump Alışveriş Merkezi’nde buluşuyor!



Çocukların çok sevdiği çizgi karakterler Limon ve Zeytin, “Yetenek Sizinkiler Çocuklar” etkinliği kapsamında Türkiye’nin yetenekli çocuklarıyla buluşuyor!
Limon ve Zeytin, yeteneklerini göstermek isteyen tüm çocukları 9-10 Kasım tarihlerinde Trump Alışveriş Merkezi’ne bekliyor!

Salih Memecan’ın çizip hayat verdiği, çocukların ve büyüklerin sevgilisi Limon&Zeytin çizgi karakterleri, Türkiye’nin yetenekli çocuklarını keşfe çıkıyor. Limon&Zeytin’in çocuklarla ilk buluşma noktası ise Trump Alışveriş Merkezi olacak. Ünlü çizgi karakterler 9 – 10 Kasım tarihlerinde, 12.00 – 17.00 saatleri arasında Trump Alışveriş Merkezi’nde hem çocukların canlı performanslarını izleyecek hem de kendi sahne gösterilerini sergileyecek.
Çocuklardan canlı performanslar!
‘Yetenek Sizinkiler Çocuklar’ etkinliğine katılıp yeteneklerini göstermek isteyen çocuklar, öncelikle www.yeteneksizinkiler.com web www.yeteneksizinkiler.comadresine girip videolarını paylaşacak. Videolarını paylaşan çocuklara davetiye gönderilecek ve çocuklar 9-10 Kasım’da Trump Alışveriş Merkezi’nde kendileri için hazırlanan özel sahnede canlı performanslarını sergileyecek. Canlı performanslar ayrıca www.yeteneksizinkiler.com web adresinden de yayınlanacak. Limon ve Zeytin de aynı gün çocuklarla birlikte sahnede olacak ve özel şovlarını sahneleyecek.
Sosyalleşmelerini sağlıyor
Geleceğin büyüklerinin sosyalleşmelerini sağlayan ve özgüven kazanmalarını amaçlayan “Limon&Zeytin Yetenek Sizinkiler Çocuklar” etkinliğine ait tüm detaylara www.yeteneksizinkiler.com web adresinden ulaşılabilir.

Detaylı bilgi için; www.trumpistanbul.com.tr / 0212 348 78 67