10 Mayıs 2010 Pazartesi

PRİMA PREMİUM CARE İLE BABYSHOW İSTANBUL

BabyShow İstanbul 15 Mayıs'ta gerçekleşiyor

Anne adayları, anneler ve bebekleri için özel olarak tasarlanmış tek günlük bir etkinlik olan “Prima Premium Care ile Baby Show İstanbul”, 15 Mayıs 2010 tarihinde Hilton Convention Center’da gerçekleşecek.

‘’Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul’ etkinliğinde anne adayları ve anneler hayatlarının bu en özel yolculuğunda ihtiyaç duyabilecekleri tüm gereksinimlere aynı çatı altında ulaşabilecekler.

Babyshow dünyanın pek çok ülkesinde farklı formatlarda hayat bulan en büyük anne-bebek organizasyonlarından biri. Türkiye’de ilk kez ve Prima’nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul”da konuklar hem tüm gün sürecek aktivitelerle keyifli bir gün geçirecek hem de merak ettikleri sorularının cevaplarını bulacak.

“Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul” organizasyonu EMC tarafından hayata geçiriliyor. EMC adına Arzu Ulutekin Akdoğu ve Senem Berkan Habbazi projenin koordinatörlüğünü yapıyorlar. Arzu Ulutekin Akdoğu organizasyon ve organizasyon komitesi ile ilgili olarak şunları söylüyor; “Anne adaylarına, annelere; bilgi, paylaşım, konfor, deneyim sunmak için özel olarak tasarladığımız bir etkinlik. “Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul”da bir komitemiz var; yol arkadaşlarımız. Bu komitedeki kişilerin ortak noktaları bir şekilde hamilelikleri ya da sonrasında anneliği iş alanına taşıyabilmiş ve deneyimlerini paylaşmakta olan kişiler. Bu kişilerin bir araya gelmesindeki en büyük amaç “Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul” ile gerçekten annelerin ve anne adaylarının faydalanabileceği katılımcılara ve etkinliklere yer vermeyi sağlayabilmek.”


Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul’da anneleri ve bebekleri neler bekliyor?

• Hamilelikten, bebek bakımına, 0-2 yaş bebek sağlığına kadar merak ettiğiniz konuları uzmanlarından öğrenin!
• Prima Premium Care ile Pedagog Nörolog Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin ve Prima Ürün Müdürü Melda Yaşar’ın katılımı ile “Yumuşacık bir dokunuş dünyaları anlatır” üzerine söyleşi!
• Prima Premium Care ile ünlü annelerin bebekleri ile fotoğraflarının yer aldığı “Yumuşacık bir dokunuş dünyaları anlatır” sergisi, doktor köşesi, fotoğraf çekim köşesi ve yeni Prima Premium Care ürün numune dağıtımı!
• Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul’a özel fırsatlarla alışveriş keyfi!
• Tuvana Büyükçınar Baby Couture koleksiyonu özel defilesi ilk kez Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul’da!
• Ayse Öner ve Mustela ile bebek bakımı üzerine workshop!
• Ezo Sunal Çocuk Atölyesi ile Anne Bebek Müzik!
• Gymboree’nin oyun alanında minik konuklar için keyifli ve eğlenceli aktiviteler!
• 2010 yaz bebek modası !
• 2010 yaz bebek kutlama temaları üzerine öneriler & uygulamalar!
• Babyshow İstanbul 2011’in yüzünü arıyoruz ! Babyshow Studio’da, tüm minik konuklarımıza özel fotoğraf çekimi!
• Oto güvenliği hakkında her şey!
Ben de www.anneysen.com adlı sitenin standında hamile danışmanı olarak orada olacağım. ayrıca yeni bir anne olarak da orada olmak çok istiyorum. Eşim Altan ve Altuğ da bu organizasyona katılacaklar..