5 Kasım 2013 Salı

BEBEK BODYSİ AMA BİLDİKLERİNİZDEN DEĞİL:)) ÇEKİLİŞİMİZ VAR!!

Sevgili Ayşegül çok güzel işler yapıyor. Ayşegül,  Marga 'da o kadar güzel tshirtler, bebek bodyleri, çantalar hazırlıyor ki:))
 Bu hazırladığı bebek bodylerinden birisini Bebeimgeliyor takipçisi olan anneye hediye etmek istiyor. Bu çekiliş için yapmanız gereken şey sadece ertugrul.esra@gmail.com e-mail atmak.Pazartesiye kadar e-mail atan , bir bebişe bu bodyi hediye edeceğiz:))





Sevgili Ayşegül çok başarılı işler yapıyor. Bebeğiniz için alacağınız bodyler sadece bende olsun diyorsaniz ya da arkadaslariniza farkli hediyeler vermek isterseniz
http://aysegulkobar.blogspot.com den tasarimlarina goz atabilirsiniz.

Online olarak satin almak icin http://aysegulkobardesign.sopsy.com dan satin alabilirsiniz.

22 KASIM DA TÜP BEBEK HAKKINDA BİLİMSEL GELİŞMELER TOPLANTISI

İstanbul Florence Nightingale hastanesi Tüp bebek Bölümüne geçtik. Önce hekimler için sonra da tedavi gören, tedavi görecek olan ,tüp bebekle bebek sahibi olmuş anneler için destek-bilgilendirme toplantıları düzenleyeceğiz.
Günümüzde teknoloji ilerledikçe Tüp Bebekte de Bilimsel gelişmeler olmakta. Bunları Sevgili hocalarımız diğer Tüp Bebek tedavisi yapan hekimlerle paylaşacak. Onkoloji de, tekrarlayan başarısız IVF tedavileri, IVF tedavisinin bir tür yan etkisi olan OHSS  ve Tüp bebeğin mutfağı sayılan Embriyoloji laboratuvarındaki gelişmeler hakkında bilgilendirmeler yapacaklar.

 
 
Bu toplantı hekimler için. Ama ben bilimsel toplantıyı da dinlemek isterim derseniz, bekleriz.
 

IKEA oyuncakları çocukları okutacak

 
IKEA mağazalarındaki yumuşak oyuncaklar milyonlarca çocuğun eğitimine katkı sağlamak üzere sahiplerini bekliyor.
10 Kasım - 4 Ocak tarihleri arasında, IKEA Türkiye mağazalarından satın alınan her yumuşak oyuncak ile çocukların eğitimine 2,5 TL katkıda bulunulacak. 
 


 
 
Çoğunluk için daha iyi günlük yaşam vizyonuyla, güzel tasarımlı, kullanışlı ve kaliteli binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyatlarla tüketicilerle buluşturan IKEA Türkiye, bu senede UNICEF ile Save The Children’ın tüm dünyada yürüttüğü eğitim kampanyasına destek veriyor.  
2014’ü karşılarken çocuklarınız için alacağınız IKEA’nın yumuşak oyuncakları, dünyada ihtiyaç sahibi binlerce çocuğa da hediye olacak
10 Kasım - 4 Ocak tarihleri arasında IKEA mağazalarından satın alınan her yumuşak oyuncak için, UNICEF ve Save The Children’ın dünya çapında gerçekleştirdiği eğitim kampanyasına 2,5 TL aktarılacak.
IKEA Türkiye, bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek UNICEF kampanyası çerçevesinde 2013 yılında tam12.4 milyon Euro toplayarak elde edilen bu geliri, Afrika, Asya ve Doğu Avrupa’daki çocukların daha iyi bir eğitime kavuşabilmesi için UNICEF ve Save the Children Vakfı’na bağışlamıştır.
 
İyi bir hikayeden daha fazlası var
IKEA Türkiye, eğitim kampanyası çerçevesinde her yıl olduğu şekilde bu yıl da çocukların en sevdiği hikaye kitaplarından ilham alarak yarattığı yumuşak oyuncak karakterleriyle, çocuklara masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.
 
Çocuklar için güvenlik ön planda
IKEA’nın yumuşak oyuncaklarında kullanılan karakterlerde dikiş gözler kullanılıyor. Zorlu güvenlik testlerini başarıyla geçen bu ürünler sayesinde çocukların herhangi bir kazaya maruz kalmaları da engelleniyor.
UNICEF eğitim kampanyasına katılmak ve çocukların eğitimine katkıda bulunmak için en yakın IKEA mağazasına uğramanız yeterli.
 
UNICEF Türkiye hakkında
Türkiye, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu, çocuk haklarını desteklemek ve bireylerden ve özel sektörden fon toplamak için bir UNICEF Milli Komitesi’nin yanında bir de çocuk refahıyla ilgili kilit alanlarda işbirliği program uygulayan bir Ülke Ofisi’nin bir arada bulunduğu tek ülkedir. UNICEF Türkiye aralarında Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Devlet Planlama Teşkilatı ve Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü’nün de bulunduğu çok sayıda bakanlık ve devlet kurumu ile birlikte oluşturduğu beş yıllık ülke programları çerçevesinde çalışır.
UNICEF Ülke Ofisi2011-2015 programının vurgusu; çocuk yoksulluğu, okul öncesi eğitim ve 14-18 yaş grubundaki çocukların (ortaöğretime devam edenler ve etmeyenler) ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik kitlesel projeler oluşturmaktır. Çalışmalar “Farklılıkların Azaltılması, Sosyal İçerme ve Koruma” ile “Gençlerin Güçlendirilmesi ve Koruma” ana başlıklarında toplanmaktadır.
UNICEF Türkiye Milli Komitesi'nin amacı, Türk ve dünya çocuklarının ihtiyaçları ile ilgili kamuoyu bilinci oluşturmak ve devlet kuruluşları, sivil toplum örgütleri, özel sektör, meslek örgütleri, gönüllü kişi ve gruplarla işbirliği yaparak UNICEF'in çocukların sağlığı ve eğitimi, korunması ve çocuk hakları konularında yaptığı çalışmalara yardım etmektir.