30 Kasım 2013 Cumartesi

İSTANBUL FLORENCE NİGHTİNGALE HASTANESİ TÜP BEBEK BÖLÜMÜNDE İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ ANNE DESTEK TOPLANTISI

Ben biliyorsunuzdur, ayrıca İstanbul Florence Nightingale Hastanesi Tüp bebek Bölümünde koordinatör olarak çalışıyorum.
Burada çalışırken anne ve anne adayları için yurtdışında olduğu gibi destek gruplar oluşturalım, her ay birlikte toplanım konuşalım fikriyle duyurularımızı yaptık.

İlk toplantımız gayet iyi geçtiğini umuyoruz. Beraber çalıştığımız ekibimiz tek tek toplantıya katıldı. Toplantıya katılan anne adayları bizleri sosyal ortamımızda da tanıma fırsatı doğdu. Bu bence biraz daha güven duygusunu arttırırken, negatif sonuçlar almış hastaların tekrar tedaviye başlamadan önce biraz içlerini döktükleri, kendileriyle aynı kaderi yaşayan anne adayları veya annelerle birlikte olma fırsatı veriyor. Bunun dışında tedavi sürecinde doktoruna bu kadar detaylı belki sorularını soramazken , bu toplantılarda sohbet sırasında her şeyi sorup, konuşabiliyor.

Bu toplantıları her ay yapmayı planlıyoruz. Aralık ayında da olacak. Sizde tüp bebek ya da aşılama tedavisi olmanız gerekiyorsa, ya da olumsuz sonuçlar almışsanız ya da tüp bebekle bebek sahibi olmuşsanız sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.
Katılımcı olup, diğer annelerle iletişim kurar arkadaş bile olabilirsiniz. Birbirinize duygusal yönden destek verip, sürecinizi daha kolay yaşayabilirsiniz.

Katılmak veya detaylı bilgi almka isterseniz ertugrul.esra@gmail.com