13 Ekim 2011 Perşembe

BEBEĞİNİZİN ALTINI TEMİZLERKEN KULLANACAĞIMIZ YARDIMCI ÜRÜNLER

Bebek Alt Temizliğinde İlkeler:

Bebeğinizin altını temizlerken;
- Bebeğin cildine hava aldıran, kuru tutan ve tahriş etmeyen bezler tercih edilmelidir. Kağıt bezler ya da pamuklu bezler tercih edilebilir.
- Erkek bebeklerde kıvrımların arası iyi silinmeli, sünnet derisi zorlanmadan hafif geri alınarak temizlenmeli, geri çevrilmeye çalışılmamalıdır.
- Kız bebeklerde önden arkaya temizliğe dikkat edilmeli, her defasında ıslak mendilin temiz kısmı ile silmeye özen gösterilmelidir.

Bez değiştirirken;

-Yedek bezler, bebekler için özel geliştirilmiş ıslak mendil, yedek giysiler, krem, bebeyağı, vs. nemlendiriciler hazır bulundurulmalıdır

.Pişik olursa;

Bebekler için özel geliştirilmiş ıslak mendil ile silinir ,kuruması için kısa bir süre beklenir sonrasında çinko oksit içeren pişik kremleri kullanılmalıdır. Alerjik durum varsa bez değişikliği önerilir.

Örnek Ürünler:

Desitin®: Pediatristlerin ve annelerin 1 numaralı tercihi


* Desitin® yüzde 40 oranında Çinko Oksit içeren pişik kremidir. Formülünde yumuşatıcı etkisi olan lanolin, cilt bariyerini destekleyici özelliği bulunan Vitamin A ve D bakımından zengin doğal yağlar bulunur.
Desitin®, bebeğin cildi üzerinde yoğun bir koruma tabakası oluşturur, bebeğin hassas cildindeki kızarıklıkları önler ve cildinin rahatlamasını sağlar ve ilk kullanımdan itibaren pişik oluşumunu önler.
Hipoalerjeniktir ve pediatristler tarafından test edilmiştir.
Desitin Amerika Birleşik Devletleri’nde pediatristlerin ve annelerin 1 numaralı tercihidir.
Alerji riski minimize edilecek şekilde formüle edilmiştir.

 Tavsiye edilen tüketici fiyatı :30 TL

BEN DE OĞLUM ALTUĞ İÇİN DESİTİN KULLANIYORUM. PİŞİĞİ ÇOK FENA OLSA BİLE , ALTINI DEĞİŞTİRİP, HAFİF ILIK SU İLE YIKADIKTAN SINRA dESİTİN SÜRÜYORUM. bİR DAHA Kİ ALT DEĞİŞTİRME SEANSINDA PİŞİK HAFİFLEMİŞ, HATTA GEÇMİŞ OLUYOR. yOĞUN BİR YAPISI OLSA DA ÇOK KOLAY SÜRÜLEN VE BEBEĞİNİZİ MUTLU EDECEK BİR KREM...


Yenidoğan Bebekler İçin Gerçek Göz Yakmayan formüllü Johnson’s® baby Parfümsüz Islak Mendil:


Türkiye’nin tek Gerçek Göz Yakmayan formüllü kokusuz ıslak mendili
 Johnson’s® baby Parfümsüz Islak Mendil %97oranında saf su ve temel temizleme maddeleri içerir. Yenidoğan bebekler için özel olarak geliştirilen bu ürün, saf su kadar yumuşak olduğu için göz çevresinde bile güvenle kullanılır. Sabun ve alkol içermez.
 
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 4,90TL