19 Temmuz 2013 Cuma

Johnson’s Baby Yağ Yazın En Işıltılı Bacaklarını Seçiyor



Işıltını Modaya Yansıt...


Güzel bir bacak dekoltesi için ince ve uzun bacaklar kadar pürüzsüz bir cilt ve parlak bir ten de şart diyen cilt güzellik ikonu Johnson’s Baby YağVogue Türkiyeişbirliğinde düzenlediği eğlenceli yarışma ile yazın en ışıltılı bacaklarını seçiyor.
Johnson’s Baby Yağ ile moda sayfalarının yıldızı ol!
Johnson’s Baby Yağ “Işıltını Modaya Yansıt” yarışması ile 3 şanslı genç kız Vogue Türkiye Eylül 2013 sayısında çok özel bir moda çekiminin yıldızı olma şansını yakalayacaklar.  Işıltısını Modaya Yansıtmak isteyenler stillerini tamamlayan bir ayakkabıyı, sezonun favori elbise, etek ya da şortlarıyla giyerek Johnson’s Baby Yağ’ın da olduğu bir fotoğrafı Johnson’s Baby Türkiye facebook sayfasından paylaşarak yarışmaya katılabilecekler.  20 Temmuz - 11 Ağustos tarihleri arasında Johnson’s Baby Türkiye facebook sayfasına yüklenecek fotoğraflar arasından seçilecek 3 şanslı genç kızı Vogue editörlerinin de yer alacağı jüri belirleyecek. 18 yaşından büyük genç kızların başvurabileceği yarışmanın kazananları 14 Ağustos tarihinde Johnson’s Baby Türkiye facebook sayfasından duyurulacak.  Kazananlar Vogue Türkiye’nin Eylül 2013 sayısında yayınlanacak yeni sezon bir moda çekiminde yer alacaklar.
Johnson’s Baby Yağ’dan yarışmacılara özel ipucu! “Islan,Yağlan, Kurulan”
Islak cilde uygulandığında 10 kata kadar daha fazla nemi hapseden Johnson’s Baby Yağ, yarışmaya katılacaklar için ipeksi görünümde bacaklara kavuşamanın sırrını da veriyor: “Her duşta cildiniz ıslakken Johnson’s Baby Yağ’ı uygulayın sonrasında cildinizin ıslaklığını havlu ile nazikçe alın. Böylece nemi cildinize hapsedin ve bebeksi yumuşaklıkta bir cilde kavuşun.
Daha fazla bilgi için: www.facebook.com/johnsonsbabyturkiye