26 Aralık 2012 Çarşamba

ALTERNATİF ANNE BENİ ÇOOOKKKK MUTLU ETTİ.. EN PAYLAŞIMCI ANNE ÖDÜLÜNÜ BANA LAYIK GÖRDÜLER:))





Geçtiğimiz cumartesi gecesi Gülüş beni arayarak pazar yaptıkları bir eğitimin arasında ödül töreni olduğunu ve beni de beklediğini söylediğinde , heyecan ve merakla bekledim. Acaba ne töreni, ne ödülü diye düşündüm..
Pazar günü Yasemin'in Etilerdeki ofisine gittiğimde seminer devam ediyordu. Ara verildiğinde Alternatif Anne yazarlarıyla tanıştım. Çok hoşuma gitti, onların arasında olmak..Ödül töreni başladığında Sevgili Gülüş ve Tülay mini konuşmaları sonunda herkese minik minik hediyeler verildi. Sonra sıra bana geldiğinde Alternatif Anne En Paylaşımcı Anne ödülü verdiler..Verdiğim linklerle , palaşımlarla Alternatif Anneye olan desteğim için bir teşekkür ..
O kadar mutlu oldum ki.. hayatım boyunca da unutmayacağım.
İyi ki Alternatif Anne var, iyi ki ben bir Alternatif Anne'yim..

Herkese çok teşekkür ederim:))

Ekonomiye Kadın Gücü

Ekonomiye Kadın Gücü projesi, dar gelirli kadınların ekonomik üretime katılımını teşvik etmek, sosyal ve ekonomik olarak güçlenmelerine katkıda bulunmak amacıyla, kadınların gelir getirici bir işe başlamasına veya işini büyütmesine destek olmayı hedefliyor.

Bu hedefin gerçekleşmesinde, küçük bir sermaye desteği ile dar gelirli kadınların ekonomik üretime başlamasına imkan tanıyan Mikrokredi Sistemi temel alınıyor. Mikrokredi, dünyada ilk olarak 1973 yılında Nobel Barış Ödülü sahibi Prof. Muhammed Yunus öncülüğünde yoksulluğun çok yoğun bir şekilde yaşandığı Bangladeş'te "Grameen Bank" altında faaliyetlere başladı. Prof. Muhammed Yunus, bu uygulamayı ilk olarak genç bir kadına bambu sepeti yapması için 6 $ kredi vererek başlattı.

Küçük sermayelerle değişen hayatlar

Türkiye'de 2003 yılında Prof. Muhammed Yunus'un girişimleriyle Grameen Trust ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) tarafından ortaklaşa başlatılan Türkiye Grameen Mikrofinans Programı pekçok dar gelirli kadının işe başlaması için cansuyu/başlangıç kredisi sağlayarak, teminat ve kefalet gerektirmeden finansman erişimi kısıtını ortadan kaldırarak onbinlerce kadının hayallerini gerçekleştirmesine destek oluyor. ekonomiyekadiningucu

Yoksullukla Mücadelede Yenilikçi Yöntem: Sosyal Finansman

Türkiye'de her 5 kadından biri yoksulluk sınırında olup kendi potansiyelini gerçekleştirmeyi, ailesine ve toplumsal üretime katkıda bulunmayı bekliyor. Türkiye Grameen Mikrofinans Programı'nın yaygınlaştırılması amacıyla, TİSVA ve Turkcell işbirliğinde hayata geçen Ekonomiye Kadın Gücü, Türkiye’de ilk defa sosyal borçlanma modelinin hayata geçirilerek kadınların gelir getirici işler yapması için küçük sermaye desteği sağlayan Mikrokredi Sistemi’ne yeni kaynak oluşturulmasını hedefliyor.

Sosyal inovasyon niteliği taşıyan bu yenilikçi model sayesinde sayesinde artık dileyen herkes dar gelirli kadınlara borç verebilecek, bağış yapabilecek, dar gelirli kadınların hayallerine kavuşmasına bireysel olarak destek verebilecek .Çünkü, Kadına Destek, Topluma Destektir.
Ekonomiye Kadın Gücü projesi ile kadınlarımız daha çok üreterek ekonomiye katılacak,
hayallerini büyütecek, ailelerine ve geleceğe yatırım yapacak, Türkiye kazanacak.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Annelutfen.com’da 2012’nin en çok satılan bebek-çocuk ürünleri





 
Türkiye’nin en çok çeşit sunan anne-bebek-çocuk sitesi annelutfen.com, 2012 yılında annelerin en çok tercih ettiği ürünleri belirledi. Sitede, Sebamed, Chicco, Huggies, Dalin, Verdino, Milupa Aptamil, Johnson’s Baby, Stylo, Prima gibi markaların en çok beğenilen ürünlerini tek bir butikte sunarak alışveriş keyfine kolaylık katıyor.  www.annelutfen.com/2012-yildiz-urunler

Annelutfen.com, annelere, 2012’nin son 5 gününde de bir sürpriz sunuyor. Sitede satışa sunulan 10.000 üründe geçerli olan %10 indirim fırsatından, “YENI10” kodunu kullanarak alışveriş yapan herkes yararlanabiliyor.

LÖSEV ÜRÜNLERİ MORHİPO.COM’DA








morhipo.com’un sivil toplum kuruluşları ile sosyal duyarlılığa sahip tüketicileri buluşturan Paylaş“Tık” sayfası altında yer alan LÖSEV butiğine yeni ürünler eklendi. Butikte; Beren Saat, Cemil İpekçi, Tülin Şahin, Deniz Ünaldı ve Açelya Akkoyun tarafından LÖSEV için tasarlanan bez bebeklerin yanı sıra Lösev annelerinin hazırladığı bebekler, kupalar, oyuncaklar, bebek çorapları ve magnetler satışa sunuluyor. Ayrıca ünlülerin fotoğraflarından oluşan “Benim Yılım Benim Kahramanım” 2013 yılı takvimini de satın almak mümkün. Satışlardan elde edilecek gelirin tamamı LÖSEV'e bağışlanıyor.
Paylaş“Tık” sayfası ile sivil toplum kuruluşlarının yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlayan morhipo.comLÖSEV anneleri tarafından tamamen el emeği ile yapılan ürünleri satışa sunarak hastalıkla mücadele eden miniklere destek oluyor.
Lösev ürünleri ile birlikte Çağatay Ulusoy, Meryem Uzerli, Burak Özçivit gibi ünlü isimlerin lösemili çocuklarla poz verdiği “Benim Yılım Benim Kahramanım” 2013 yılı takvimi ve Beren Saat, Cemil İpekçi, Tülin Şahin, Deniz Ünaldı ve Açelya Akkoyun'un Lösev için özel olarak tasarladığı bebekler de sitede satışa sunuluyor. Morhipo.com LÖSEV butiğindeki ürünlerden satın alarak, lösemili çocukların tedavisine katkıda bulunabilirsiniz. Bu butiğin satışlarından elde edilen gelirin tamamı Lösev'e aktarılarak, lösemi hastası çocukların tedavisine katkıda bulunuluyor.

LÖSEV Hakkında
1998 senesinde “Bir çocuğun hayatından daha değerli ne olabilir ki?” sloganıyla yola çıkan LÖSEV, Türkiye’nin dört bir yanındaki lösemili çocuklara ve ailelerine ücretsiz hizmet vermek amacıyla kuruldu. Vakıf bugün 10 bin’i aşkın lösemi hastası çocuğa tamamen ücretsiz tedavi ve eğitim hizmetleri veriyor, ailelerine ise maddi yardım ve psikolojik destek sağlıyor.
Morhipo.com Hakkında
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde ürünün kullanılmamış olması durumunda bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor. morhipo.com, stoklar dahilinde İstanbul’a 24 saat, diğer şehirlerde ise 48 saat içinde teslimat sözü veriyor.
Bilgi için: Selin Eyüboğlu / 0549 760 22 22 / selin@zarakol.com.tr