1 Aralık 2013 Pazar

#blogfırtınası aralık 2013 de ben de varım! Bir varmış Bir yokmuş:))

Ben bu bloğumda çoğunlukla eğitimlerim, anne ve bebek hakkında çeşitli yazılar yazıyorum.Ama bu ay ilk defa farklı bir şey olacak.
Tamamen atıyorum  adlı bloğun takipçisiydim ve yeni bir şey başlattı, her güne bir yazı. 31 gün 31 yazı, ödev:))
Her güne değişik bir konu:))
Bugünkü konu ''Bir varmış Bir Yokmuş''
vet ,bu ay her gün farklı konularla karşınızdayım:))


Ben bloğumun var olma nedeni olan eğitimlerimin başlangıcından günümüze geçen süreden sizlere bahsetmek istiyorum.2008 yılında birlikte çalıştığım arkadaşımla ortak bir kararla, arkadaşımızın ofisinde eğitimlere başladık. O zaman ismini''Annelik yolunda'' koymuştuk. Hamile okuluyduk. Faka zamanla şekil değiştirdi ve bugünlere ''Bebeimgeliyor'' oldum. Evet artık arkadaşım benle değil. Eğitimlerimize ilk katılan bebekler 6 yaşında:))
Şimdi ayda 3-4 seminer veriyorum.Bunun yanı sıra gönüllülükle başladığım Emzirme Danışmanlığımı şu günlerde ''Bireysel Danışmanlık'' formatına döndürüyorum..Hamile okulunun yanı sıra, doğum, bebek, ek gıda gibi tek oturumluk seminerler veriyorum.
Bu süreçte tanıştığım blogger arkadaşlarımın desteği ile çok şey kattım hayatıma. İyi ki bu bloğu açmış, bir çok bloggerı okuyup, arkadaş olmuşum.İyi ki formal bir siteyle bu işlere başlamamışım.
Şimdi o kadar mutluyum ki, işlerim iyi giderken bir yandan da arkadaşlarımın girişimlerini ve desteklerini takip etmek çok mutluluk verici.

İyi ki bloğum var iyi ki blogger arkadaşlarım:))