20 Mayıs 2011 Cuma

Daylong ile güneşe karşı görünmez olun!



İsviçreli bilim adamlarının lipozom teknolojisi kullanarak geliştirdiği, suya ve terlemeye karşı dayanıklılığı kanıtlanan Daylong Güneş Serisi, yaza özel avantaj paketiyle gün boyunca cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken, güneş sonrasında da bakımını sağlıyor. Yaz ayları için özel olarak oluşturulan bu pakette Daylong Extreme Lotion 50 SPF satın alındığında güneş sonrası bakım kremi Daylong Night Repair hediye ediliyor.

Eczacıbaşı İlaç Pazarlama güvencesiyle İsviçre’den ithal edilen ve lipozom teknolojisiyle geliştirilen Daylong Güneş Serisi, içerdiği geniş spektrumlu filtreler Tinosorb M ve Tinosorb S sayesinde UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili koruma sağlıyor, görünmezliğinizi koruyor.


Bir kez kullanıldığında etkisi tüm gün devam eden güneş serisi ürünleri, yaza özel oluşturulan avantaj paketiyle gün boyunca ve güneş sonrasında korunmanızı sağlıyor.

*Daylong Extreme Lotion 50 SPF alındığında 40 TL değerinde Daylong Night Repair’ın da hediye edildiği paketler tüm eczanelerde 75 TL’den satışa sunuluyor.

Ben bu ürünü bu yaz deneyeceğim. Uzun etkili olması ve suda çıkmaması çok büyük avantaj.. Özellikle de çocuklar için:)))