3 Eylül 2014 Çarşamba

DENEYİMLİ ANNELER!!!




Can Bebe'nin yeni bir çıkardığı bir uygulamadan sizlere bahsetmek istiyorum.

Bu uygulama aslında annelerin deneyimlerini ve bilgilerini diğer annelerle paylaşabilecekleri sosyal bir platform. Bu platformda anneler hem kendi deneyimlerini paylaşabiliyor, hem de diğer annelerle paylaşımda bulunabilir, sorular sorabiliyor.

Bu applicationın kapsamında Deneyimli annler paylaşıyor, Önce sağlık,Gelişim takibi, Fotoğraf paylaşımı,Oyunlar ve Can bebe ürünlerinin olduğu başlıklar var.Yeni birbebeği olan anne için hem bilgilendiricic,hem kupon kazandırıp indirimli ürünler alacağı hem de kendi gibi yeni annelerle tanışmasını sağlayan bir application bu.

İlk aşamada uygulamayı indirip üye olan herkese yüzde 5 indirim kuponu hediye ediliyor.

Bunun yanı sıra “Önce Sağlık” başlığı altında farklı kategoriler var ve altında çocuklarıyla ilgili merak ettikleri ve öğrenmek istedikleri pratik bilgiler yer alıyor. Bu kategoriler;
- Anne Bakımı ve sağlığı, 
-Bebek Bakımı,
-Bebek sağlığı ve hastalıkları,
-Bebek ve çocuk gelişimi,
-Emzirme ve beslenme, 
-Hamilelik ve doğum..

 BU başlıklar altında birçok bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Aplikasyonu indiren anneler,çocuklarının fotoğraflarını paylaşıp diğer annelerin beğenileriyle puan toplayarak “bebekbezim.com” da alışveriş yaparken indirimli kuponlar kazanabiliyorlar. Uygulamayı da kullandıkça deneyim paylaştıkça, fotoğraflara “like” aldıkça ekstra puanları birikiyor.

Uygulamanın bir de oyun kategorisi de bulunuyor.

Ayrıca ''Gelişim Takibi” modülü var. Buradan da bebeklerini emzirdikleri, altını değiştirdikleri saatleri kaydedip kolayca takip edebiliyorlar.Özellikle yeni bir annenin işine çok fazla yarayabilir.

Benim oğlum büyümüş olsa da ben de bu applicationu indirdim.Yeni annelere de kesinlikle tavsiye ederim..

Uygulamayı indirmek için:

Iphone için link:https://itunes.apple.com/tr/app/deneyimli-anneler/id863088312?mt=8



Android için link:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bilgetech.canbebe&hl=tr