3 Mayıs 2011 Salı

Huggies’den Türkiye’nin ilk organik pamuklu bebek bezi!

Organik pamuklu yeni bebek bezleriyle doğallığa yepyeni bir boyut getiren Huggies’den organik pamuklu yepyeni bir aile: “Huggies Yumuşak&Rahat” Bebek bezi ve yenidoğanlara özel “Huggies Saf&Doğal”.

Bebeklerin ihtiyaçlarını düşünen Huggies’den organik pamuklu yumuşacık bir yenilik… Yumuşacık iç yüzeye, esnek yan bantlara ve benzersiz cep sistemine sahip organik pamuklu “Huggies Saf ve Doğal”, yenidoğanlara rahatlığın en doğal halini sunarken; “Yumuşak ve Rahat” pamuksu dış yüzeyi ile yenidoğan dönemi sonrasında da bebeklerin ciltlerine nefes aldırıyor.

Kağıt ve kişisel hijyen ürünlerinde dünya lideri Kimberly-Clark’ın bebek bezi markası Huggies, Türkiye’nin “organik pamuklu” ilk ve tek bebek bezini yenidoğanların da ihtiyaçlarına uygun şekilde üretti. Yeni doğum yapmış annelerin, anne adaylarının ve bebeklerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlayarak en doğru ve yenilikçi çözümleri sunan Huggies’in iki yeni ürünü ile bebekler de anneler de daha mutlu…

Yenidoğanlar için Huggies ‘Saf ve Doğal’

Türkiye’nin organik pamuklu ilk ve tek yenidoğan bebek bezi “Huggies Saf ve Doğal”, bebeklerinin hassas cildi için en doğalını isteyen annelerin tercihi oluyor.
Yenidoğan dönemi sonrası için, Huggies ‘Yumuşak ve Rahat’…
Türkiye’nin organik pamuklu tek bebek bezi “Huggies Yumuşak ve Rahat”, nefes alan dış yüzeyi sayesinde, bebeklerin ciltlerinde pişik ve tahriş oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Bebek vücuduna uyumlu kesimi sayesinde bebeğinizin rahat hareket etmesini sağlayan“Huggies Yumuşak ve Rahat”, yumuşacık iç yüzeyi ile bebeklerin hassas ciltlerine nazik bir dokunuş sağlıyor.

Kimberly – Clark Türkiye

1872 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan Kimberly-Clark bugün dünya çapında 60.000 çalışanı ile 38 ülkede üretim ve 150 ülkede satış faaliyetlerini yürütmektedir. Rekabet ettiği pazarlarda 8 tüketici ürün kategorisinden 5’inin yaratıcısı olan Kimberly-Clark markaları her gün 1,3 milyar insana ulaşmaktadır. Türkiye faaliyetlerine 2005 yılında başlayan Kimberly-Clark Türk tüketicilerine, Huggies, Huggies Little Swimmers, Huggies Dry Nites, Huggies Islak Havlu, Kotex ve Depend markaları ile hizmet vermektedir. Ayrıca Türkiye’de ürettiği ürünlerini Rusya, Ukrayna, Orta Doğu ve Güney Afrika’nın da aralarında bulunduğu 22 ülkeye ihraç etmektedir. Kutadgu kurumsal itibar yönetimi ve Kimberly Clark bünyesindeki tüm markalara pazarlama iletişimi hizmeti vermektedir.

Daha fazla bilgi için

ilknur Akgül Ardıç
 ilknur.ardic@kutadgu.com.tr

Zeynep Melis Altıok
zeynep.altiok@kutadgu.com.tr