14 Ocak 2014 Salı

PAULANDSTELLA KENDİLİĞİNDEN ISINAN BİBERONU BİLİYOR MUSUNUZ?







Geçtiğimiz haftalarda denemek için bana gelen bir biberon Paulandstella Biberon. En büyük özelliği kendiliğinden ısınan bir ısıtıcıyla birlikte kullanılan bir biberon.Altuğ küçükken keşke haberim olsaydı dediğim çok oldu, karşılaştığımda. İlk gördüğümde acaba desem de çok yararlı bir ürün olduğunu düşünüyorum. Gece uykunuzdan kalkıp,sütü ılıtmak için artık uğraşmanıza gerek kalmayacak. Ya da yolculuk sırasında sütünüz soğusa bile bu biberonla nerede ısıtacağım derdi kalmayacak.

Anneler olarak incelemenizi tavsiye ederim.


http://www.paulandstella.com.tr/   sitesinden sipariş verebiliyor olmanız da süper:))




Çocuğunuz biberon kullanıyorsa aklınızda bulunsun; Paulandstella  ilk 20 anne yukarıdaki  kodla başvurduğunda %20 indirim kazanacak:))


11 OCAK DA EK GIDA SEMİNERİM:))





Geçtiğimiz cumartesi günü renkli bir Ek Gıda seminerim oldu. Annelerimiz bebekleriyle seminerimizi renklendirdiler.
İnstagram'dan severek takip ettiğim annelerimin katılımıyla gerçekleşti.

Bu seminerde klasik ek gıda anlatırken,kendimin de çok inandığı Baby Led weaningden de bahsettim. İleride sadec Baby Led Weaning anlatacağım bir seminer planlıyorum. Eğer sizde bu yöntemi benimsiyorsanız ''O Tabak Bitecek'' mutlaka okumalısınız. Çok işinize yarayacağını düşünüyorum.

Bu seminere anneler bebekleriyle katılabilirler. Seminer alanımız buna çok müsait olduğu için gerilmeden gelebilirler Sohbet ederek,deneyimlerine paylaşarak ve ara da da bebekleri severek eğlenceli bir eğitim oluyor.
Şubatta da olacak. Gelmek isterseniz; ertugrul.esra@gmail.com e-mail atmanız yeterli olacak:))

Anne ve bebekleri bekliyorum!!!