26 Ağustos 2013 Pazartesi

Dolapta beklemesin, kardeşim giysin!!!




Sevgili Blogger arkadaşım Çiğdem namı diğar Soran anne bir hayalinden bahsetti geçtiğimiz günlerde.Sizlerle de araya tatil girince kısmet bu zamanaymış paylaşmak.
Çiğdem ve çocukları , çocuklarımıza severek aldığımız ve daha eskimeden büyüdükleri için elimizde kalan kıyafetleri kardeşlerimizle paylaşabiliriz, diye düşünmüşler. Çok doğru düşünmüşler.
Ailecek hayalleri için çocuklarının bir kaç sözü var.
''Bazılarımız hayata şanslı başlarken, bazılarımız daha az şanslı olabiliyor.
Bazılarımızın dolabında 10 ayakkabı varken, bazılarımız 1 tanesi için aylarca bekleyebiliyor.
Artık kullanmadığımız "bebek-çocuk" kıyafetlerimizi "dolapta beklemesin, kardeşim giysin" diyerek vermek istedik.
Siz büyüklerimizin fikirleri ve desteğiyle bir sürü "bekleyen kardeşlerimiz"in artık "mutlu kardeşlerimiz" olması dileğimiz.
Biz okuma - yazma öğrenene kadar işleri vekaleten annemiz yürütüyor.
Bize pek çok yerden ulaşabilirsiniz.
www.kardesimgiysin.com
Sevgiler
Elif & Kerem''


Ne kadar güzel değil mi? Kardeşim giysin sitesine baktığınızda bekleyen ve mutlu kardeşlerimiz başlıklarını görebiliyorsunuz. Lütfen hepimizin destekleriyle bekleyen kardeşimiz kalmasın. Hepsi mutlu olsun..


Sevgili oğluşum Altuğ da artık kıyafetlerini diğer kardeşleriyle paylaşacak.

Ya siz ? siz de paylaşmak ister misiniz?

HİPP'İN YENİ AMBALAJINDA MEYVE PÜRELERİ VE BİZİM DENEYİMİMİZ




Hipp ile Altuğ anne sütünün yanı sıra mama almya başladığı dönemde tanıştık. Biz 1 yaşından sonra Hipp'in organik sütünü kullandım.



Ayrıca ek gıdaya geçtiğinde genelde evde yaptığımız sebze yemeklerini yedirirdim. Ama çalışan bir anne olarak evde bakıcımız olduğu ve onun yaptığı yemeklere güvenemediğimden Hipp'in kavanoz mamalarından yedekli olarak evde bulunuyordu.Özellikle diş çıkarma döneminde Hipp Bisküvileri de Altuğ çok yemiştir.
Halen Hipp meyve sularını özellikle Elmalısını çok severek içer.
Meyve pürelerini de çok kullandık. Özellikle elmalı üzümlü  pirinçli olanını çok severek yerdi. Bunları özellikle dışarıdaysak kullanmayı,tercih ederdim.


Fikirdenk'in HippTürkiye ile yaptığı işbirliği sonucunda #fikirdenklerdeniyor projesi nedeniyle gönderdiği meyve püresi kitini görünce ambalajlama kısmı hoşuma gitti doğrusu. Özellikle Altuğ için cam kullanmaya çalışırdım ama dışarıda iken kırıldı kırılacak hissi hep yaşadığım için yeni ambalajını çok beğendim. Fakat bir yandan da çantaya yerleştirdiğimde patlama ihtimali olabilir mi diye düşünmedim değil.Eğer patlama ihtimali yoksa ben çok sevdim yeni halini.
Tat olarak zaten Altuğ'unun sevdiği bir tattı 3 ayrı meyve içermesini çok sevdim. Benim oğlum gibi az yiyen çocuklara tavsiye edilir. Bebekliğinden beri her şeyi birbirine karıştırdığım için bu ürünler tam bize göre..Tatlarını oğluşum da beğendi. Sadece biraz daha pütürlü olsa daha iyi olur diye düşündüm. Çünkü yeni ek gıdaya başlayacak tüm annelere pütürlü olarak bebeklerinize ek gıda verin diyoruz. Hazır kavanoz mamalarında olduğu gibi bu ürününde birazcık daha kıvamlı ve pütürüklü olmasını tercih ederdim.
Altuğ kapağı açıp, ağzına dayadığı gibi hemencik lüpletti:))Kapaklı olması da ayrı bir güzel. Yarı da kaldığında kapağı kapatıp, daha sonra tekrar kendi kendine yiyebilir..
Bebekliğinden beri organik olması nedeniyle oğlum için tercih ettiğim Hipp ürünlerini tüm Fikirdenk annelerine  tavsiye edebilirim..

  ***Sevgili anneler daha detaylı Hipp ürünleri hakkında bilgi edinmek isterlerse; http://www.hipp.com.tr
bakabilirler.

****Kullanıcı yorumları içinde ;
http://www.fikirdenk.com/urun-detay/hipp-organik-armutlu-elmali-muzlu-meyve-puresi/2950

http://www.fikirdenk.com/urun-detay/hipp-organik-cilekli-muzlu-elmali-meyve-puresi/2951

okuyabilirler.