20 Temmuz 2011 Çarşamba

23-24 Temmuz’da müzik ve keyif dolu bir hafta sonu: sun.day.sky

Santralistanbul ve showhow işbirliğiyle düzenlenen “ücretsiz kent festivali” sun.day.sky, 3. yılında 23-24 Temmuz tarihlerinde yine santralistanbul’da gerçekleşiyor. Açıkhavada, bol güneş, müzik, keyif ve birbirinden farklı aktiviteleriyle eğlenceli ve dinlendirici bir hafta sonu için çok iyi bir fırsat..
Benim de haberim Limango 'dan gelen davetle oldu. İyi ki davetiye göndermişler. Limango ve LimangoKİDS standında cocuklar için eğlenceli oyunlar ver büyükler için de süprizler olacakmış.. Ne güzel değil mi????

Müzik gruplarının canlı performansları, genç tasarımcıların son koleksiyonları, markaların ilginç ürünleri, DJ’lerin performansları, Plak Pazarı’nın bağımsız ve alternatif plak dükkanları, santralatölye’nin çocuklar için tasarladığı atölye ve oyun alanı, Özgür Hisset Alanı’nın aktiviteleri sun.day.sky ’ın içerikleri arasında.

Türkiye’nin yegane çocuk canlısı festivali sun.day.sky çocukları yine unutmuyor! Siz güneşin keyfini çıkartırken çocuklarınız santralatölye’nin yürüttüğü atölyelerde hem eğlenecek hem öğrenecek.

Ayrıca, santralistanbul’da yer alan sergileri henüz ziyaret etmemiş olan festivalciler için de sergi galerileri ve Enerji Müzesi de kapılarını açık tutacak.

Eğlenceli ama aynı zamanda dinlendirici bir hafta sonu için ,santralistanbul’da 23-24 Temmuz 11:00’den akşam 22:00’a kadar, güneş, gün ve gökyüzünü birleştiren festival sun.day.sky’da buluşuyor olacak!

Biz de oğluşımla beraber bu etkinliğe katılmayı planlıyoruz. özellikle yeşilliklerin içinde oğluşum çok eğleneceğini umuyorum..Bizim için iyi bir dinlenme olacak:))