25 Aralık 2012 Salı

Huggies 2013’ün en tatlı miniklerini arıyor… huggies





Yeni yıla miniğinizin tatlı fotoğrafıyla girmek hem de güzel bir yılbaşı hatırası paylaşmak isteyen anne babalara güzel bir haberimiz var. Annelerin en büyük yardımcısı Huggies, facebook sayfasında bir yarışma başlattı. Yeni yıla özel Huggies beziyle poz veren bebeğinizin fotoğrafıyla katılacağınız fotoğraf yarışması, bebeğinize 1 yıllık Huggies bebek bezi kazandırıyor.

Huggies Facebook yarışmasına başvurmak oldukça kolay! Tatlı miniğinize yeni yıla özel Huggies bebek bezi giydirip, fotoğrafını Huggies’in facebook uygulamasına yüklemeniz yeterli.

Yarışma için dileyen herkes siteye girerek, hem yarışma hakkında bilgi alabiliyor, hem resim yükleyerek yarışmaya katılabiliyor hem de oylama yapabiliyor.

Katılmak için 31 Aralık tarihine kadar http://www.facebook.com/HuggiesTurkiye adresine tıklayıp miniğinizin yeni yıl fotoğrafını yükleyebilirsiniz. 

Kız ve erkek bebeklere özel 2 farklı boyda hazırlanan yeni yıla özel bezler tüm Huggies bebek bezleri gibi üçlü cilt koruma ile bebeğinizi kuru tutuyor, vücuda oturan kesimi ve esnek bantları ile hareket özgürlüğü sağlıyor ve sızdırmıyor.

Huggies’in yeni yıl temalı bezleri sadece Migros marketlerde satışa sunuluyor.


ÖNEMLİ BİR PROJE: OKUL ÖNCESİ ÇOCUK KÜTÜPHANELERİ


Yerel belediyelerden: Çocuk kütüphanelerinin kurulmasını istiyoruz!

Emziren annelerden tanıdığım Esra ve Aylin'in birkaç gündür yazışmalarını takip ediyorum. Çok güzel bir proje fikri ortaya attılar. Okul öncesi çocuklar için kütüphane!!
Gerçekten çocuğu olan her anne baba bilir, çocukla bir yerlere gitmek birşeyler yapmak çok zor. Yeni yeni çocuklu resturantlar, cafeler açılmaya başlandı. Ama bunların yanında çocuğumuzla beraber gidebileceğimiz kütüphaneler olsa, çocuklarımız kitaplarla tanışsa bizlerde annelerle sosyal bir ortam paylaşsak süper olmaz mı?
Sizde bu projeye destek vermek isterseniz;
http://www.change.org/tr/kampanyalar/yerel-belediyelerden-%C3%A7ocuk-k%C3%BCt%C3%BCphanelerinin-kurulmas%C4%B1n%C4%B1-istiyoruz

Ayrıca bulunduğunuz yerel yönetimler de tanıdıklarınız varsa onların desteği çok çok önemli. Onlarla iletişime geçebilmek ve destel almak için herkese ihtiyaç var.Böule tanıdıklarınız varsa ya da sizin yapabnileceğiniz birşeyler varsa bana ya da Esra veya Aylin'e ( esrarak@gmail.com veya aylinkok@hotmail.com) ulaşabilirsiniz.

 Bebek arabasıyla kolayca girilebilecek merkezi bir binada rutubetsiz bir oda ve çocuklara uygun sandalye, masa ve raflar. Çok güzel olmaz mı???.