15 Nisan 2014 Salı

ÇEK BİR #LOVEFIE



Türkiye’nin ilk online fotokitap servisi Afillikitap 1 yaşını #lovefie ile kutluyor

En mutlu, en özel günleri, eğlenceli kareleri, çok sevilenleri, hayatın dönüm noktası olan anları ölümsüzleştiren Afillikitap 1.yaşını çok neşeli bir instagram yarışması ile kutluyor.

Türkiye’nin ilk on-line fotokitap servisi olan Afillikitap, 14 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek “Çek bir #lovefie” yarışması en beğenilen 10  fotografı seçecek. Afillikitap, #lovefie ve #afillikitap hastagleri ile paylaşılan fotoğraflar arasından en çok beğenilen 10 lovefie’nin sahiplerine, en sevdikleri kareleri fotokitaba dönüştürerek ölümüzleştirme şansını hediye edecek. Çek bir #lovefie yarışmasının birincisi ise fotoğrafçı ve blogger Yeşim Mutlu ile çok özel bir çekimin yıldızı olma fırsatını yakalayacak.

Afillikitap’ın ilk yaşına özel hediyeleri “Çek bir #lovefie” ile sınırlı değil! Telefon, hard disk yada bilgisayarlardaki değerli fotoğrafları saklamanın en güvenli yolu olan Afillikitap, birinci yaşı nedeniyle fotokitap hizmeti alan ilk 1000 kullanıcısına da Afilli Mini Yatay’ı hediye ediyor.

Afillikitap uygulaması ile internet üzerinden, istenilen tema seçildikten sonra fotoğraflar çok kısa sürede siteye yükleniyor ve siparişe hazır hale geliyor. Instagram, Facebook ya da Flickr fotoğraflarıyla bir fotokitap oluşturarak sipariş vermek,  oto editör ile yüzlerce renk ve tema içerisinden seçilen tamamen kişiye özel hazırlanacak fotokitaba 7 gün içerisinde sahip olmak için yalnızca 10 dakika gerekiyor.

www.afillikitap.com