15 Haziran 2012 Cuma

Kanz’dan UV Korumalı Özel Koleksiyon



Güneşin zararlı ışınları en çok bebeklerimizin, çocuklarımızın hassas ciltlerini etkiliyor. Kullandığınız güneş koruyucu ürünlerin yanında, Kanz’ın UV korumalı özel kumaşlarıyla üretilmiş giysilerini tercih ederek çocuğunuz için 80 SPF’ye kadar maksimum koruma sağlayabilirsiniz. Üstelik şimdi UV korumalı özel ürünler %50’ye varan indirim avantajıyla Kanz ve S&D mağazalarında!
Güneş insanlar için temel bir yaşam kaynağı, ancak son yıllarda artan sıcaklık değerleri ve atmosferdeki deformasyonlar nedeniyle güneşin zararlı ışınlarından yaz kış korunmak gerekiyor. Güneşin zararlı ışınları en çok, henüz cilt yapısı tam olarak gelişmemiş bebek ve çocukları etkiliyor. Bu sebeple anne ve babalar olarak, çocuklarımızı güneş ışığıyla direkt temas ettirmekten kaçınıyoruz.
Peki kullandığımız koruma faktörlü kremler tek başına yeterli mi?  Onları her gün düzenli ve tam randımanlı olarak kullanabiliyor muyuz?
UV korumalı kumaşların etkisi
Kremlerin içerisinde bulunan fiziksel ya da kimyasal koruyucular belli bir saat sonra, suyla ya da yabancı maddelerle temas edince etkisini kaybediyor. Öte yandan UV Standartları 801’e göre üretilmiş tekstil ürünleri hem daha uzun süre, hem de daha etkin bir koruma sağlıyor.
Yapılan araştırmalar UV korumalı kumaşlarla üretilen tekstil ürünlerinin diğerlerine göre farkını kanıtlıyor. İşte sonuçlar:
UV koruma şekliUV koruma faktörü
UV korumalı giysiler20 - 80
Doğru şekilde uygulanan koruyucu kremler0 - 30
Yünlü ya da pamuklu giysilerYaklaşık 10
Ağaç gölgesi5 - 15
Şemsiye altıYaklaşık 5
Kanz ie güneşli günlerin tadını çıkarın
En değerli varlığınızın sağlığı için UV korumalı özel koleksiyonuyla Kanz yanınızda. 0-12 yaş şapkalar, mayolar, t-shirtler, şortlar, etekler, eşofmanlar ve sweat-shirtler sarı renkli UV Koruma etiketi ile sunuluyor. Yaz aylarında ailecek keyifli günler geçirmek için UV korumalı ürünlere göz atmanızı öneririz. Kanz ve S&D mağazalarından ulaşabileceğiniz UV korumalı kumaşlarla üretilen ürünleri tercih edin içiniz rahat etsin.



Konfeti Gold’la kutlamalar başlasın!



Konfeti Gold bekarlığa veda ve doğum günü ürünleriyle hayatınızın en özel günlerini daha da eğlenceli ve unutulmaz kılmak için hizmete açıldı!

                                                                  

Evlilik hazırlığında olanlar için birbirinden lezzetli ve tasarımıyla fark yaratan nikah şekerleri, düğününüzün temasına uygun nikah davetiyeleri, masa süsleri, düğün partisi için eğlenceli maskeler,gözlükler ve çok daha fazlasıwww.konfetigold.com’da!
Konfeti Gold’da bekarlığa veda gecenizi unutamayacağınız bir eğlenceye dönüştürmek için gelin adayı ve arkadaşlarına kişiselleştirilebilen sürpriz hediyeler, tüm bakışları bekarlığa veda ekibine toplayacak eğlenceli maskeler, gelin adayına ‘Bachelorette’ kuşakları, duvaklı şapkalar ve balonlar bulabilirsiniz.
Baby Shower ve miniğinizin doğum günü için farklı temalarda birbirinden özel dekorasyon ürünleri ve kişiye özel hediyelik ürünler de Konfeti Gold’da!
Doğum günü, düğün, bekarlığa veda ve baby shower gibi özel günleriniz için aradığınız tüm ürünleri Konfeti Gold sizin için bir araya topladı, size sadece yüzlerce eğlenceli ürün arasından seçim yapmak kaldı!
Konfeti Gold’la özel günlerinizi planlamak hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı!


3 Bebek, 3 Aile, 3 Gerçek Hikaye...

Sarıbatı, Kara ve Cide aileleri hayata bebekleriyle yeniden başladılar. Bu yeni hayatın tüm zorluklarını, heyecanlarını, bitmeyen sevgilerini ve her gün artan mutluluklarını şimdi bizimle paylaşıyorlar. Gelin, 24 Nisan’da yayınına başlanan “Türkiye’nin İlk Web Aile Dizisi”nde her biri yeni bir macerayla geçen günlerini beraber izleyelim. Bebeklerimizi beraber büyütüp, onlarla beraber büyüyelim.

www.facebook.com/PrimaDunyasi
http://www.youtube.com/primadunyasi

Bir bumads advertorial içeriğidir.